Iata cum Numeste Donald Trump Tableta iPad pe care o Foloseste

Donald Trump foloseste zilnic o tableta iPad a companiei Apple, insa iata ce denumire a ales pentru produsul cu care se informeaza.

Numeste Donald Trump Tableta iPad care Foloseste

Donald Trump, presedintele SUA, foloseste o tableta iPad a companiei Apple pentru a citi stiri si nu numai, el folosind deasemenea si un iPhone pentru a scrie diverse lucruri pe Twitter. Interesant este ca Donald Trump a ales denumirea “the flat one”, cea plata, pentru tableta iPad, probabil supara din cauza faptului ca Apple nu o produce in SUA.

Donald Trump este cunoscut pentru faptul ca urmareste cu mare atentie stirile care au legatura cu el, iar faptul ca o face de pe iPad confirma cat de sigur este acest produs. Serviciile secrete i-au interzis lui Trump sa mai foloseasca vechiul sau telefon Samsung, la care a renuntat cu greu, si se pare ca i-au configurat un iPhone care are doar aplicatia Twitter, si cele necesare pentru functie, probabil.

Iata cum Numeste Donald Trump Tableta iPad pe care o Foloseste

Dezvaluirea privind tabieturile lui Donald Trump, si folosirea tabletei iPad, vin dupa ce acesta a acuzat compania Google ca il defavorizeaza in cautarile facute de catre oameni. El a afirmat ca Google afiseaza doar rezultate negative cu privire la el cand oamenii efectueaza diverse cautari in Google Search, compania demonstrand deja ca el minte.

Problema pare a fi totusi cu faptul ca nu Donald Trump face acele cautari si nu el ar fi ajuns la concluzia ca Google il defavorizeaza, ci persoanele din preajma lui, care mint, sau sunt mintite. Razboiul cu Google este unul fara rost, deoarece compania nu a gresit in ceea ce-l priveste pe presedintle SUA, iar o prima dovada a fost oferita azi, doar vor veni si altele.