Acesta e Vicepresedintele Apple care ADOARME in Sedinte

Apple incearca intotdeauna sa ofere tot ce are mai bun pentru clienti, dar nu reuseste. Apple are si unii vicepresedinti care nu sunt tot timpul conectati la munca, iata care dintre ei adoarme in sedinte.

Vicepresedintele Apple ADOARME Sedinte

Apple este o companie cunoscuta penru seriozitate si produsele premium pe care le lanseaza in lumea intreaga, insa iata ca nu toti cei care lucreaza acolo sunt admirati. O serie de fosti angajati ai companiei Apple vorbesc deschis despre Eddy Cue, unul dintre vicepresedintii seniori cu foarte mare putere, dar care nu e totdeauna chiar treaz la sedinte.

Eddy Cue este prezentat ca un lider, un om inteligent si empatic, dar prins in prea multe proiecte, carora nu le poate face fata, si pe care le administreaza prost, pentru ca e extenuat si niciodata 100% concentrat pe ele. Eddy Cue este prezentat si ca o alegerea proasta pentru a supraveghea dezvoltarea Siri, de care nu parea interesat, el adormind in doua sedinte facute de inginerii ce dezvoltau asistentul personal.

Acesta e Vicepresedintele Apple care ADOARME in Sedinte

Eddy Cue este unul dintre cei care au supravegheat proiecte extrem de bune pentru compania Apple, care aduc bani foarte multi, dar nu a avut parte doar de succes de fiecare data. Cue este implicat in multe proiecte ale Apple, cu prea putini oameni care sa se ocupe cum trebuie de ele, iar asa lucrurile nu sunt facute intotdeauna chiar asa cum trebuie.

“Apple tries to do too much with too few people. That sometimes backfires. Eddy is the best example of that at Apple. He’s always doing too many things. Putting Siri under Eddy was a bad fit to begin with. I don’t think he ever had a great deal of interest. During meetings about technical data for Siri’s performance, Cue seemed to fall asleep in at least two meetings.”

Apple a lansat un esec numit Apple Maps din aceasta cauza, iar multe din problemele Siri par sa fi deasemenea legate de lipsa de interes a lui Eddy Cue vis-a-vis de software. Chiar si asa, Eddy Cue ramane un om extrem de important pentru compania Apple, el facand parte din echipa care a transformat compania in cea mai populara companie IT de pe planeta.