iPhone XS: Cele mai DORITE Functii de catre Utilizatori

iPhone XS are dezvaluite cele mai dorite functii de catre utilizatori, un studiu facut recent aratand ca oamenii raman cu o singura mare cerere in ultimii ani.

iPhone XS DORITE Functii Utilizatori

iPhone XS va fi prezentat peste exact o saptamana de catre compania Apple, iar un nou studiu a incercat sa afle care sunt cele mai dorite functii noi, sau imbunatatiri, de catre clientii care-l vor cumpara. In topul dorintelor consumatorilor se afla o autonomie mai buna pentru iPhone XS, aceasta fiind aleasa de catre 75% dintre participantii la studiu, insa sunt sigur ca Apple este constienta de faptul ca ai sai clienti nu sunt multumiti de autonomia actuala a telefoanelor iPhone.

Mergand mai departe, 66% dintre participanti isi doresc ecrane care sa nu se sparga indiferent de impactul pe care l-ar avea cu suprafete dure, in timp ce 44% isi doresc optiunea de a folosi un card microSD pentru a extinde spatiul de stocare. 37% dintre participanti sustin ca ar vrea sa poata asculta muzica in timp ce isi incarca telefoanele, 37% cerand reimplementarea portului audio de 3.5mm, deci unii dintre clienti inca regreta aceasta schimbare radicala.

iPhone XS: Cele mai DORITE Functii de catre Utilizatori

iPhone XS ar face fericiti 29% dintre participantii la studiu daca ar avea un port USB-C in locul celui Lightning, in timp ce 19% ar dori sa aiba un Face ID care este mult mai exact si mai rapid in utilizare. 18% dintre participanti vor deasemenea aplicatii care sa isi actualizeze informatiile mai repede, in timp ce doar 10% ar dori eliminarea decupajului din ecran, un procent surprinzator de mic, avand in vedere numarul mare al celor care s-au plans de existenta sa.

“Seventy-five percent of the survey respondents said they wanted longer battery life, compared with 66 percent who longed for shatter-proof glass screen. In third place, at 44 percent, shoppers hoped for something that Apple has never given, which rivals like Samsung do: expandable storage.”

Pusi sa aleaga o singura schimbare pe care si-ar dori sa o vada neaparat in iPhone XS, 38% dintre participanti au ales imbunatatirea autonomiei bateriei, in timp ce doar 24% au cerut un ecran mai rezistent la impact. Studiul a fost derulat de catre cei de la SurveyMonkey pe un numar de 1665 persoane, insa problema autonomiei bateriei exista nu doar pentru iPhone, ci si pentru Android, iar lumea va cere oricand imbunatatirea sa, indiferent de telefon.