Samsung GALAXY X: EXCLUSIV, ASA va FUNCTIONA Telefonul Pliabil

Samsung GALAXY X are prezentat astazi modul de functionare pe care il va oferi pentru clienti. Samsung GALAXY X este primul smartphone pliabil al coreenilor, si vine cu noutati uimitoare.

Samsung GALAXY X FUNCTIONA Telefonul Pliabil

Samsung GALAXY X continua sa aiba prezentate in avans unele dintre functiile pe care compania Samsung le va oferi pentru clienti, iar totul se potriveste cu zvonurile pe care le-am auzit in ultimele luni. Conform informatiilor aparute astazi, Samsung GALAXY X ca avea un ecran cu diagonala de 7.3 inch, care se va plia spre interiorul carcasei, un al doilea ecran cu diagonala de 4.6 inch urmand a fi montat in exteriorul acesteia pentru a permite folosirea ca un smartphone normal.

Samsung GALAXY X va putea fi folosit ca o tableta normala cand este deschis, multumita ecranului de 7.3 inch, iar cand este pliat, ecranul de 4.6 inch va prelua functionalitatea si va oferi un set diferit de functii. Samsung GALAXY X se va deschide ca o „carte”, conform celor care ofera aceste informatii, iar in zona unde se curbeaza ecranul va exista un spatiu gol de aproximativ 3mm, suficient de mic pentru a nu conta, mai ales ca functionalitatea ar trebui sa fie grozava.

Samsung GALAXY X: EXCLUSIV, ASA va FUNCTIONA Telefonul Pliabil

Samsung GALAXY X va avea ecranul produs de catre cei de la Samsung Display, care au trimis unitati si spre alte companii chinezesti care produc smartphone-uri, totul in ideea de a le permite sa adopte mai usor aceasta tehnologie. Samsung GALAXY X va fi un smartphone pliabil cu 3 ecrane care va oferi functii combinate intre cele ale unui telefon si ale unei tablete, insa e foarte interesant de vazut cum a fost gandit totul, Samsung promovand foarte intens acest telefon.

„The design of the first folder is similar to a small diary. According to industry sources, the Samsung foldable smartphone is designed to fold in a vertical (Y) axis on a 7.3-inch organic light emitting diode (OLED) display. In folding means that the screen is folded inward. You can not see the screen when you fold the display in. Samsung Electronics plans to add a 4.6-inch flexible OLED to solve the drawbacks of the in-folding method.”

Samsung GALAXY X urmeaza sa fie produs in 100.000 – 120.000 de exemplare lunar de catre cei de la Samsung, cifra fiind destul de mica, dar vorbim despre un smartphone care este foarte complex, si foarte greu de fabricat. In total, Samsung GALAXY X ar urma sa fie fabricat de catre Samsung in 3 milioane de exemplare, dar cat succes va avea depinde si de functionalitatea, sau experienta, de care vor avea parte clientii curajosi care-l vor cumpara.

Articolul precedentiPhone XS: Cele mai DORITE Functii de catre Utilizatori
Articolul următorIata PRIMA Tara din Europa care are Retea 5G
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.