iPhone XS si XS Max: EXCLUSIV, PRETURILE din Europa

iPhone XS si iPhone XS Max au confirmate preturile in euro pentru Europa. iPhone XS si iPhone XS Max vor fi surprinzator de ieftine anul acesta, conform partnerilor Apple.

iPhone XS XS Max PRETURILE Europa

iPhone XS si iPhone XS Max au preturile din Europa dezvaluite astazi de catre surse apropiate companiei Apple, cel mai probabil cele care urmeaza sa puna telefoanele la precomanda peste doar o saptamana. iPhone 8S, iPhone XS si iPhone XS Max sunt cele trei modele de telefoane pe care compania Apple urmeaza sa le puna in vanzare luna aceasta, ele urmand a fi prezentate pe 12 septembrie, iar preturile lor vor fi surprinzator de bune.

iPhone XS si iPhone XS Max vor avea acelasi preturi precum iPhone 8 Plus si iPhone X, compania Apple dorind sa le ofere utilizatorilor sai posibilitatea de a cumpara telefoanele la preturi mult mai accesibile. iPhone XS urmeaza sa fie vandut la pretul de doar 909 euro in Europa, in timp ce iPhone XS Max va costa 1150 de euro, deci exact cat s-a cerut anul trecut pentru iPhone 8 Plus si iPhone X, deci zvonurile din saptamanile trecute se adeveresc, in final.

iPhone XS si XS Max: EXCLUSIV, PRETURILE din Europa

iPhone XS si iPhone XS Max nu vor fi singurele modele noi de telefoane ale companiei Apple pe care le vom putea cumpara cu un pret foarte bun, deoarece inclusiv iPhone 8S va fi vandut la acelasi pret ca iPhone 8, adica 799 euro. Practic, iPhone 8S, iPhone XS si iPhone XS Max vor fi surprinzator de accesibile anul acesta, compania Apple dorind sa isi creasca substantial vanzarile in comparatie cu anul trecut, iar oferta americanilor va arata cam asa :

  • iPhone 8S – 799 euro;
  • iPhone XS – 909 euro;
  • iPhone XS Max – 1149 euro.

iPhone XS, iPhone 8S si iPhone XS Max vor fi extrem de interesante pentru multi consumatori la aceste preturi, in special al doilea, care va avea ecran cu diagonala de 6.1 inch la un pret foarte bun. Sincer sa fiu, oferta de anul acesta pentru telefoanele iPhone este, probabil, cea mai buna din ultimii ani, iar iPhone 8S, iPhone XS si iPhone XS Max vor pune mari, mari probleme pentru producatorii Android, asa ca 2018 ar putea fi anul in care estimarile analistilor se vor adeveri.