Nokia 9: Camera ULUITOARE apare intr-o NOUA Imagine

Nokia 9 are camera uluitoare prezentata intr-o noua imagine astazi. Nokia 9 vine cu o camera cum nu a mai existat pana acum, HMD Global dorind sa uimeasca lumea.

Nokia 9 Camera ULUITOARE NOUA Imagine

Nokia 9 a fost dezvaluit iarasi aseara de catre o poza defocalizata care ne arata noua camera uimitoare pe care cei de la HMD Global o pregatesc pentru smartphone, iar astazi o vedem din nou. De aceasta data vorbim despre o poza foarte clara care ne arata camera hexagonala pe care Nokia 9 o va avea, nu mai putin de 5 senzori de imagine fiind vizibili, 4 asezati in forma hexagonala impreuna cu un flash LED, si un al saselea montat chiar in mijlocul lor.

Nokia 9 are deasemenea un element necunoscut in partea opusa a flash LED-ului in constructua hexagonala, iar deocamdata nu se stie ce e acolo, dar se pare ca nu ar fi un senzor de imagine pentru camera. Totusi, modul in care sunt pozitionati acesti senzori de imagine in carcasa Nokia 9 arata ca HMD Global vrea sa uimeasca nu doar cu o camera care sa aiba performante extrem de bune, ci si cu un design neobisnuit pentru ea, care va atrage atentia tuturor.

Nokia 9: Camera ULUITOARE apare intr-o NOUA Imagine

Nokia 9 Camera ULUITOARE NOUA Imagine 1

Nokia 9 nu are dezvaluite pana acum informatii privind specificatiile senzorilor de imagine care urmeaza sa fie folositi pentru aceasta camera, dar cel mai probabil vorbim despre un numar mare de megapixeli pentru fiecare. Privind intr-o imagine mai clara, design-ul carcasei Nokia 9 nu pare a fi chiar atat de grozav, insa daca acea camera va fi cea mai buna disponibila pentru smartphone-uri, atunci sunt sigur ca nu vor exista oameni care sa se planga de design.

Nokia 9 ar trebui sa aiba si macar un chip Qualcomm Snapdragon 845, daca nu chiar 855, si cel mai probabil Android 9, poate 6 GB de memorie RAM, si minim 64 GB spatiu de stocare. Din pacate dincolo de aceste informatii nu exista absolut nimic substantial cu privire la Nokia 9, asa ca ramane de vazut ce anume ar mai putea aparea in urmatoarele saptamani pentru a ne putea face o idee clara cu privire la noul model de smartphone al HMD.