Nokia 9: PRIMA Imagine cu o Unitate REALA si o Camera CIUDATA

Nokia 9 apare astazi intr-o prima imagine cu o unitate reala, poza fiind facuta intr-un laborator de productie. Nokia 9 este prezentat cu un design foarte interesant, si o camera ciudata.

5

Nokia 9 Imagine Unitate REALA Camera CIUDATA

Nokia 9 apare astazi intr-o prima imagine are prezinta ceea ce pare a fi o unitate reala a viitorului smartphone pe care cei de la HMD Global il au in proces de dezvoltare de ceva timp, si despre care am auzit foarte multe zvonuri. Nu se stie 100% sigur daca imaginea este a unui prototip real al Nokia 9, insa sursa care a publicat-o sustine ca acesta ar fi telefonul din imagine, iar daca este asa, atunci vorbim despre un design neobisnuit pregatit de catre finlandezi.

Nokia 9 apare in aceasta imagine ca un telefon care are un design, aparent, premium, dar care are o camera in care ar fi integrati patru, sau cinci senzori de imagine, ceva ce nu ar fi chiar atat de neobisnuit in ziua de azi. Formatul in care sunt asezati acesti senzori de imagine pentru camera este totusi unul neobisnuit, insa nu ar fi greu de crezut ca Nokia 9 este gandit ca un telefon care sa iasa in evidenta pe piata, si care sa fie greu de copiat de catre chinezi.

Nokia 9: PRIMA Imagine cu o Unitate REALA si o Camera CIUDATA

Nokia 9 Imagine Unitate REALA Camera CIUDATA 1

Nokia 9 ar putea fi telefonul pentru care HMD si-a asumat unele riscuri pentru a crea camera, compania finlandeza lucrand de ceva vreme la acest telefon, iar informatia a venit de la o sursa apropiata ei. Separat de camera, Nokia 9 ar avea o carcasa din sticla, cu branding Nokia in partea inferioara, aparent si Android 9 fiind confirmat pentru a fi oferit, iar asta e ceva ce ar confirma faptul ca imaginea ne arata un smartphone de top al companiei HMD Global.

Nokia 9 nu are nici vreo taietura in carcasa pentru un cititor de amprente, deci e foarte posibil ca unul sa fie integrat in ecran, asa cum isi doresc multi, de la acest model de telefon existand asteptari foarte mari, desi informatiile sunt putine. Daca Nokia 9 va fi intr-adevar lansat, atunci e posibil ca el sa-si faca aparitia pe piata abia undeva pe la inceputul anului viitor, dar totul ramane a fi anuntat de catre finlandezi in viitor.