iPhone XS Max: Cel mai MARE si mai SCUMP iPhone

iPhone XS Max va fi cel mai mare si mai scump iPhone lansat de Apple. iPhone XS va aduce foarte multe noutati care vor face pretul sa merite platit pentru multi fani.

iPhone XS Max MARE SCUMP

iPhone XS Max va fi lansat pe data de 12 septembrie de catre compania Apple in cadrul unei conferinte care va avea loc in auditoriul Steve Jobs din Cupertino, iPhone XS si iPhone 8S urmand a fi prezentate impreuna cu el. iPhone XS Max va fi cel mai mare si mai scump model de iPhone lansat de catre compania Apple, telefonul urmand a avea un ecran cu diagonala de 6.5 inch, dar si preturi care incep de la 1150 de euro in Europa cel putin conform zvonurilor.

iPhone XS Max, cred eu, ar urma sa fie totusi usor mai scump decat se anunta, cel putin cu 10/20 de euro, iar asta pentru ca aceasta a fost strategia companiei Apple in fiecare an cand a lansat modele noi ale iPhone. Desigur ca aceasta diferenta de pret va conta foarte putin la un telefon care costa peste 1100 de euro, insa iPhone XS Max va fi cel mai mare si mai scump iPhone al companiei Apple, cam asa cum s-a intamplat in fiecare an cu telefoanele ce au avut ecranul cel mai mare.

iPhone XS Max: Cel mai MARE si mai SCUMP iPhone

iPhone XS Max va fi cel mai scump model al iPhone asa cum iPhone X a fost inainte sa, ori iPhone 7 Plus inaintea lui, si lista poate continua cu toate modelele lansate de catre Apple in toamna din 2014 incoace. iPhone XS Max vine nu doar cu un ecran si cu un pret foarte mari, ci si cu un nou chip A12 al companiei Apple, cu o baterie de peste 3000 mAh, cu noi camere mult mai bune, cu un sistem de incarcare wireless mult mai rapid, si cu un Face ID imbunatatit.

iPhone XS Max  va fi un telefon uimitor din foarte multe puncte de vedere, iar in comparatie cu iPhone X, diferenta de 10/20 de dolari in pret va merita platita fara discutie, pentru ca acum schimbarile vor fi la fel de mari ca anul trecut. Ca sa fiu sincer, lansarea iPhone XS Max este o ocazie foarte buna pentru multi sa faca trecerea la noile telefoane iPhone care au decupaj in ecran, schimbarea fiind mai mare decat cea din 2017.