Google Aduna Clipurile Video NEGATIVE despre Pixel 3

Google a inceput sa adune clipurile video negative despre seria Google Pixel 3 inaintea conferintei pentru lansarea noilor modele de telefoane.

google video negativ pixel 3

Google a anuntat in mod oficial astazi ca pe data de 9 octombrie va lansa telefoanele din seria Google Pixel 3, americanii vazand deja care au fost reactiile oamenilor vis-a-vis de ele multumita leak-urilor din ultima perioada. Desi nu se stie clar motivul pentru aceasta decizie, cei de la Google au inceput sa adune clipurile video in care seria Pixel 3 este criticata de catre youtuberi, multi dintre ei, chiar si cu canale cu multi abonati, primind notificari de la compania din Mountain View.

Google le-a cerut youtuberilor permisiunea de a folosi imagini din anumite clipuri video, dar deocamdata nu se stie exact pentru ce, toate continand pareri negative cu privire la decupajul din ecranul seriei Pixel 3. Exista foarte multe persoane care nu sunt multumite de decupajul integrat in ecranul seriei Pixel 3, si e posibil ca Google sa doreasca sa evidentieze acest lucru in conferinta pentru lansarea noilor sale telefoane, desi ar fi destul de neobisnuit.

Google Aduna Clipurile Video NEGATIVE despre Pixel 3

Google stie sa se autoironizeze, atunci cand este cazul, asa ca e interesant de vazut ce vrea sa faca in final cu aceste clipuri video, desi e putin probabil ca youtuberii sa aiba de suferit de pe urma lor. Stim cu totii ca si Apple a fost serios ironizata pentru decupajul telefonului iPhone X, iar Google risca aceeasi soarta, mai ales ca anul trecut e posibil sa fi ironziat decizia facuta pentru iPhone X, asa ca va fi interesant de vazut ce are in plan.

Google va lansa doua modele ale Pixel 3 in data de 9 octombrie, unul avand ecran cu diagonala de 6.3 inch, celalalt ecran cu diagonala de 6.9 inch, ambele fiind dezvaluite intr-o varietate de imagini si clipuri video in ultimele saptamani. Nu se stie deocamdata cat urmeaza sa coste fiecare dintre cele doua modele ale telefoanelor Google, insa cel mai probabil nu vor fi mai scumpe decat telefoanele Android existente acum pe piata smartphone.