iPhone XS Max: Iata cat de MARE va fi Telefonul

IPHONE XS Max are confirmata astazi dimensiunea mare pregatita. iPhone XS Max va fi un telefon cu un ecran imens, ia asta e complet vizibil in imaginile acestui articol.

29

iPhone XS Max mare telefon

iPhone XS Max este noul model al iPhone care are ecran cu diagonala de 6.5 inch, compania Apple urmand a-l lansa pe piata impreuna cu iPhone XS, dar se pare ca a ales o denumire destul de ciudata pentru el. Lasand denumirea la o parte, iPhone XS Max are astazi prezentate si primele carcase care au fost create de catre producatorii chinezi pentru el, acestea fiind comparate cu un telefon iPhone X expus pentru testare intr-un magazin.

iPhone XS Max urmeaza sa fie cu mult, mult mai mare decat iPhone X, carcasele din imaginile din acest articol aratand faptul ca Apple le va oferi clientilor sai un telefon pe care sa-l foloseasca aproape ca o tableta. iPhone XS Max urmeaza sa fie usor mai mare decat iPhone 8 Plus cand va fi lansat, iar asta inseamna ca utilizatorii trebuie sa se obisnuiasca in 2018 cu alte dimensiuni, carcasele nefiind oricum compatibile intre cele doua telefoane.

iPhone XS Max: Iata cat de MARE va fi Telefonul

iPhone XS Max mare telefon 1

iPhone XS Max este cel mai mare model de smartphone pe care compania Apple l-a creat pana acum, iar daca diversele comparatii facute folosind machete nu v-au convins de acest lucru, atunci poate ca imaginile din acest articol o vor face. iPhone XS Max va fi mult mai mare si decat alte telefoane Android concurente, iar asta pentru ca pana acum pe piata n-au fost lansate chiar atat de multe care au ecrane cu diagonala de 6.5 inch, dar asta se va schimba.

iPhone XS Max mare telefon 2

iPhone XS Max urmeaza sa fie vandut de catre Apple la preturi care incep de la 1150 de euro in Europa, versiunile mai scumpe urmand a costa mult mai mult, asa cum e si normal, in baza diferentei in spatiul de stocare. iPhone XS Max va fi lansat pe data de 12 septembrie de catre compania Apple, insa vanzarile vor incepe efectiv abia in data de 21 septembrie, la o saptamana distanta de deschiderea precomenzilor in magazinele Apple, si cele partenere.