iPhone XS Max: Iata cat de MARE va fi Telefonul

IPHONE XS Max are confirmata astazi dimensiunea mare pregatita. iPhone XS Max va fi un telefon cu un ecran imens, ia asta e complet vizibil in imaginile acestui articol.

iPhone XS Max mare telefon

iPhone XS Max este noul model al iPhone care are ecran cu diagonala de 6.5 inch, compania Apple urmand a-l lansa pe piata impreuna cu iPhone XS, dar se pare ca a ales o denumire destul de ciudata pentru el. Lasand denumirea la o parte, iPhone XS Max are astazi prezentate si primele carcase care au fost create de catre producatorii chinezi pentru el, acestea fiind comparate cu un telefon iPhone X expus pentru testare intr-un magazin.

iPhone XS Max urmeaza sa fie cu mult, mult mai mare decat iPhone X, carcasele din imaginile din acest articol aratand faptul ca Apple le va oferi clientilor sai un telefon pe care sa-l foloseasca aproape ca o tableta. iPhone XS Max urmeaza sa fie usor mai mare decat iPhone 8 Plus cand va fi lansat, iar asta inseamna ca utilizatorii trebuie sa se obisnuiasca in 2018 cu alte dimensiuni, carcasele nefiind oricum compatibile intre cele doua telefoane.

iPhone XS Max: Iata cat de MARE va fi Telefonul

iPhone XS Max mare telefon 1

iPhone XS Max este cel mai mare model de smartphone pe care compania Apple l-a creat pana acum, iar daca diversele comparatii facute folosind machete nu v-au convins de acest lucru, atunci poate ca imaginile din acest articol o vor face. iPhone XS Max va fi mult mai mare si decat alte telefoane Android concurente, iar asta pentru ca pana acum pe piata n-au fost lansate chiar atat de multe care au ecrane cu diagonala de 6.5 inch, dar asta se va schimba.

iPhone XS Max mare telefon 2

iPhone XS Max urmeaza sa fie vandut de catre Apple la preturi care incep de la 1150 de euro in Europa, versiunile mai scumpe urmand a costa mult mai mult, asa cum e si normal, in baza diferentei in spatiul de stocare. iPhone XS Max va fi lansat pe data de 12 septembrie de catre compania Apple, insa vanzarile vor incepe efectiv abia in data de 21 septembrie, la o saptamana distanta de deschiderea precomenzilor in magazinele Apple, si cele partenere.

 

29 COMENTARII

  1. sa intelegem ca tu esti omul ce inca foloseste display de 3.5″ dar ridici in slavi Note …sau pt note nu ai nevoie de “degete lungi”
    Tu chiar nu realizezi ce spui, tu esti atat de incult incat nici sa faci misto de apple nu poti, si de fapt faci misto de samsung
    Hai ca te las ca devine penibila discutia cu Pee Pee

  2. Si daca nu va avea dimensiunea aia? nu te plangi de paleta asta ca o p4sarica? cum faceai cu S8/N8? :)) ce deranjat mai erai tu cand a lansat SAmsung un telefon asa mare :)) zici ca numai aveai loc de el sa mananci, iti lua painea de la gura :))) acum taci din gura cand vine Apple cu paleta asta

  3. Iphone Max…Max…. hmmm Xiaomi MI Max, Samsung On Max, HTC One Max, Huawey P8 Max, LG Max :)))
    Dar ce face Apple anul acesta? copiaza denumirea de la concurenta? valabil si pt tovarasul Amfetamin

  4. Momentan fizic, Apple are cea mai mare paleta pt raportul ecran-dimensiune :)))
    Nu cred ca mai gasesti un telefon cu ecran de 5.5″ mai mare ca dimensiune fizic. Iar modelul Plus sau Max de anul acesta va fi si mai mare :)) adica o paleta uriasa la care chiar iti trebuie borseta, fara caterinca

  5. Pai Note 8/9 sunt telecomezni, iar asta va fi o paleta :))
    Macar pe aia de la Samsung i-a dus capul sa le subtieze putin astfel incat sa le poti folosii, astia de la Apple vin cu niste palete uriase :)) cand vei pune chestia aia la ureche, iti va acoperii tot capul :)) zici ca il cari pe umar :))

  6. sa intelegem ca tu esti omul ce inca foloseste display de 3.5″ dar ridici in slavi Note …sau pt note nu ai nevoie de “degete lungi”
    Tu chiar nu realizezi ce spui, tu esti atat de incult incat nici sa faci misto de apple nu poti, si de fapt faci misto de samsung
    Hai ca te las ca devine penibila discutia cu Pee Pee

  7. Off-topic: Please Help!!!
    Îmi apare un mesaj cu regularitate pe telefon “acest dispozitiv este asociat unui alt Apple ID”. Mesajul mai aluneca dacă îl transfer id-ului meu nu voi mai putea sa îl transfer pe alt id in următoarele 90 de zile.
    Ma puteți ajuta cu o rezolvare?

  8. Vad ca sunt o droaie de androizi cu Max,oare cine de la cine a copiat? Care a fost primul cu Max? Xiaomi,Samsung,Huawey,LG,HTC? Nu te văd acuzând pe unul dintre ei ca a copiat de la altul. Dar denumirea Lite cine l-a “inventat”? Sau la programe de PC,care a fost primul cu denumirea Lite? Huo,copiatorii!

  9. Srb si zaine sunt aceeasi persoana. Nu va mai lasati pacaliti. Eu intru aici sa rad :)) nu va plat ste nimenisa va jigniti. Concurenta pe piata este buna, avem de unde alege. Inca am iphone 7 si este ok, astept sa vedem cu ce vine nou Apple sau merg pe samsung,asta desi are telefoane cam mari pentru mine.