Huawei MATE 20 Pro: NOI Imagini ARATA CLONA PERFECTA a iPhone X

Huawei MATE 20 Pro va fi o clona perfecta a iPhone X. Noi imagini cu Huawei MATE 20 Pro ne arata cat de bine a copiat iPhone X, si ce va oferi in schimb.

Huawei MATE 20 Pro Imagini ARATA CLONA iPhone X

Huawei MATE 20 Pro apare astazi in noi imagini, compania Huawei pregatindu-se sa implementeze in noul su model de telefon o schimbare menita sa il faca si mai similar cu iPhone X, dupa cum puteti vedea. In imaginea de mai jos aveti prezentat panoul frontal care urmeaza sa fie folosit in Huawei MATE 20 Pro de catre chinezi, iar dupa cum foarte usor se poate observa, exista o camera frontala 3D care are doi senzori de imagine, si mai mult decat atat.

Huawei MATE 20 Pro urmeaza sa aiba o camera frontala similara celei TrueDepth din iPhone X, aceasta incluzand senzori cu laser, si cu infrarosu, pentru a permite o scanare foarte rapida a fetei pentru deblocarea telefonului. Implementarea acestei camerei complexe in Huawei MATE 20 Pro a dus si la o crestere substantiala a decupajului, astfel ca acum telefonul seamana si mai bine cu iPhone X, asa cum era de asteptat in cazul unei asemenea schimbari.

Huawei MATE 20 Pro: NOI Imagini ARATA CLONA PERFECTA a iPhone X

Huawei MATE 20 Pro Imagini ARATA CLONA iPhone X 1

Huawei MATE 20 Pro arata exact ca un iPhone X care ruleaza Android, cand este privit din fata, doar ca va avea un ecran cu diagonala de 6.9 inch, in comparatie cu cel de 6.5 inch, care va fiintegrat in iPhone XS Max. Pe de alta parte, Huawei MATE 20 Pro va avea deasemenea o camera frontala principala de 24 megapixeli, de 2 ori mai mare decat cea a iPhone X, compania Huawei implementand si o baterie de 4400 mAh, si un chip Kirin 980.

Huawei MATE 20 Pro a fost deja anuntat pentru lansare in data de 16 octombrie, compania Huawei organizand atunci un eveniment la Londra pentru a isi prezenta noua serie de telefoane mobile. Huawei MATE 20 Pro urmeaza, cel mai probabil, sa aiba si un pret de vanzare mai mare de 1000 de dolari cand va fi lansat, iar asta pentru ca noile tehnologii implementate de catre Huawei nu sunt ieftine, iar compania va incerca sa-si recupereze investitia.