Samsung GALAXY S9: VICTORIA IMPORTANTA din 2018

Samsung GALAXY S9 a obtinut o victorie importanta in 2018, insa putini stiu cat de mare este realizarea companiei Samsung in lumea smartphone-urilor.

Samsung GALAXY S9 vanzari huawei p20

Samsung GALAXY S9 a fost lansat in martie de catre compania Samsung, iar pana acum s-a dovedit a fi o mare dezamagire din punct de vedere al vanzarilor, insa putem totusi trece in dreptul sau o victorie serioasa in fata concurentei. Samsung GALAXY S9, ca serie, a reusit in primele trei luni si jumatate de disponibilitatea sa se vanda mai bine decat seria Huawei P20 in primele 5 luni, si nu cu putin, ci chiar intr-o cantitate dubla, spre surprinderea multora.

Samsung GALAXY S9 a avut anuntate prin iulie vanzari de 19 milioane de unitati pentru primele doua trimestre fiscale de disponibilitate, adica aproximativ 3 luni si jumatate, in timp ce Huawei P20 a inregistrat 10 milioane de unitati vandute in 5 luni. Diferenta este foarte mare intre seria Samsung GALAXY S9 si cea Huawei P20, insa vorbim despre o diferenta foarte mare si intre vanzarile globale ale celor doua companii, sau a importantei brand-urilor la nivel global.

Samsung GALAXY S9: VICTORIA IMPORTANTA din 2019

Samsung GALAXY S9 vanzari huawei p20 1

Samsung GALAXY S9 nu se poate lauda cu vreo victorie in fata iPhone, seria iPhone 8 sau iPhone X inregistrand vanzari mult mai mari decat telefoanele coreenilo in doar primul trimestru fiscal de disponibilitate, al doilea in doar aproape 2 luni. Chiar si asa, faptul ca seria Samsung GALAXY S9 se vinde mult mai bine decat cea Huawei P20 este foarte important pentru coreeni, care au fost intrecuti de catre chienzi pe piata din China, fara vreo sansa de a recupera pierderile.

„Suntem extrem de încântați că tehnologia inovatoare pusă la dispoziție de Huawei consumatorilor, prin intermediul celor mai recente flagship-uri pe care le-am lansat, a fost adoptată extrem de rapid de iubitorii de tehnologie de pe întreg globul. Pragul de 10 milioane de terminale vândute setează un nou standard pentru noi și ne conferă încredere că misiunea Huawei.”

Samsung GALAXY S9 sunt o dovada a faptului ca Samsung face si greseli, uneori foarte proaste, insa in lumea Android, ele nu au rival in materie de vanzari, desi iPhone le tine piept fara probleme. In baza a ceea ce stim pana acum, greselile facute de catre Samsung cu seria Samsung GALAXY S9 nu vor fi corectate pana cand seria Samsung GALAXY S10 va fi lansata, asa ca ramane de vazut cam cum va primi lumea viitoarele modele de telefoane mobile.