Schimbarea CURIOASA a Google Chrome pe Android

Google Chrome are parte de o schimbare foarte interesanta pentru Android, compania Google oferindu-le utilizatorilor ceva ce putini se asteptau sa vada.

google chrome android mod privat

Google Chrome are pe platforma Android cel mai mare numar de utilizatori la nivel global, iar asta multumita modului in care compania Google si-a gandit ecosistemul si are browserul disponibil preinstalat in toate telefoanele. Pentru ca Android este in centrul acentiei celor de la Google, iata ca pentru browserul Google Chrome a fost descoperita o modificare foarte interesanta care are menirea de a ii convinge pe utilizatori sa foloseasaca o functie foarte utila.

Google Chrome are pe Android modificata denumirea sistemului Incognito Mode in Private Mode, insa doar in anumite tari de pe glob, totul fiind un test facut de catre cei de la Google in perioada aceasta. Conform informatiilor descoperite pana acum, cei de la Google sunt de parere ca schimbarea denumirii sistemului in Private Mode ii va convinge pe utilizatorii Google Chrome sa foloseasca mai des acest sistem pentru a naviga in “secret” pe internet.

Schimbarea CURIOASA a Google Chrome pe Android

private mode google chrome android

Google Chrome le permite utilizatorilor sa foloseasca acum Incognito Mode pentru a naviga pe internet fara a putea fi monitorizati de catre serviciile existente, si fara ca date sa fie inregistrate si salvate in calculatoare despre navigare. Diversi cercetatori in securitate informatica au descoperit de-a lungul timpului diverse buguri care expuneau datele utilizatorilor Google Chrome chiar daca foloseau modul Incognito, insa el ramane totusi destul de util, iar Google vrea sa-l facasi mai popular.

“Experiment with changing the word “Incognito” to “Private” for users in select countries. The goal is to understand whether changing the string to a more commonly-understood word increases usage of the feature.”

Google Chrome are aceasta schimbare facuta deoarece Google este de parere ca nu toata lumea intelege exact ce inseamna Incognito Mode, si ca inlocuirea cuvantului principal cu Private i-ar face sa foloseasca mai des functia. Ca sa fiu complet sincer, e greu de crezut ca oamenii vor incepe dintr-odata sa foloseasca aceasta functie a Google Chrome mai des doar pentru ca denumirea este schimbata, insa desigur ca experimentul ar putea fi un succes, iar Google ar aduce mai multa siguranta pentru oameni.