Analisti: Am GRESIT cu iPhone X, iPhone XS va fi mai SCUMP

iPhone X este motivul pentru care analistii americani recunosc faptul ca au gresit timp de atatea luni, dar anunta un pret mult mai mare pentru iPhone XS.

iPhone x mai ieftin

iPhone X a fost lansat anul trecut de catre Apple cu analistii americani in frenezie totala inainte de eveniment, dar mult dezamagiti dupa el din cauza pretului foarte mare pe care l-a aplicat compania Apple. Analistii au spus atunci ca iPhone X nu va avea vanzari foarte bune, si ca pretul actiunilor companiei Apple nu va atinge valori foarte mari, mentinandu-si afirmatiile inclusiv in 2018, chiar si pe timpul verii, dar realitatea i-a cam contrazis, asa cum recunosc acum.

iPhone X si performantele sale foarte bune din ultimele luni ar fi motivul principal pentru care compania Apple ar urma sa inregistreze un record pentru valoarea actiunilor pe bursa americana dupa lansarea iPhone XS si iPhone 8S. Analistii prezic faptul ca valoarea actiunilor companiei Apple va depasi 240 de dolari, acum fiind la 221 de dolari, dupa ce a atins 228 de dolari saptamana aceasta, dupa ce evenimentul pentru lansarea noilor telefoane a fost anuntat.

Analisti: Am GRESIT cu iPhone X, iPhone XS va fi mai SCUMP

iPhone X ar urma sa fie si motivul pentru care iPhone 8S, iPhone XS si iPhone XS Max ar urma sa fie mult mai scumpe decat s-a prezis pana acum, diferentele fiind destul de mari fata de estimari. Analistii sunt de parere ca iPhone 8S curmeaza sa coste minim 850 de dolari, iPhone XS 950 – 1000 de dolari, iar iPhone XS 1050 – 1100 de dolari, nu preturi de pana in 1000 de dolari, asa cum am auzit pana acum din diverze zvonuri aparute in legatura cu telefonul.

“We also take this opportunity to eat our hat somewhat on our cautious stance this Summer. We had expected worse iPhone X demand and some pullback in the stock — clearly neither of these two things happened. Goldman estimates Apple will price the iPhone 9 at $849, rather than the $699 some have speculated. The firm sees “some flexibility down to $800” for the iPhone 9 offering but doubts Apple will “go for lower price points” after iPhone X demand was more than expected the last few months.”

iPhone X a aratat ca Apple poate cere orice pret pe un telefon si lumea tot il va cumara in cantitati foarte mari, asa ca preturile noi anuntate pentru iPhone 8S, iPhone XS si iPhone XS Max nu ar trebui sa surprinda. Chiar daca Apple va cere minim 1100 de dolari, sau cam 1250 de euro, pentru iPhone XS Max, tot vor exista persoane dornice sa cumpere noul model de smartphone, asa cum se intampla in fiecare an cand Apple lanseaza noi modele de telefoane.