Google Feed si Noua Functie GROZAVA Dezvaluita

Google Feed are o noua functie grozava dezvaluita astazi, ea fiind asteptata de catre foarte multi utilizatori ai serviciului, si iata ca va fi oferita curand.

Google Feed dark mode

Google Feed are o noua functie grozava dezvaluita inainte ca Google sa o ofere pentru utilizatorii din lumea intreaga, sistemul disponibil pentru Android urmand a oferi ceva ce foarte multa lume cere de ani si ani de zile. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata modificarea pe care urmeaza sa o ofere compania pentru utilizatorii care folosesc Google Feed in lumea intreaga, un dark mode fiind testat in momentul de fata de catre americani.

Google Feed are testat de catre compania Google acest dark mode pe telefoanele Pixel 2 in momentul de fata, insa se pare ca tema urmeaza sa fie oferita inclusiv pe alte modele de smartphone-uri care ruleaza Android. Cei de la Google au inceput sa implementeze dark mode-uri in diverse aplicatii si servicii pana acum, iar Google Feed este urmarea obisnuita a strategiei celor din Mountain View pentru a le oferi utilizatorilor o experienta mai buna de utilizare.

Google Feed si Noua Functie GROZAVA Dezvaluita

google feed android dark mode

Google Feed are un dark mode implementat in Android 9 deocamdata de catre compania Google pentru utilizatorii care fac parte din testul derulat in acest moment, vechile sisteme de operare neavand aceasta schimbare. Modul in care Google Feed are implementat deocamdata dark mode-ul nu este definitivat, asa ca interfata nu este afisata in mod 100% corect deocamdata, dar asta se va schimba pe masura ce tema va avea elementele finale stabilite.

Google Feed are testat acest dark mode la doar cateva zile dupa ce a fost lansat in mod oficial un dark mode si pentru utilizatorii Android care folosesc YouTube, cei cu iOS avand functionalitatea de ceva vreme. Google pare foarte hotarata sa aduca dark mode-uri pentru toate aplicatiile si serviciile pe care le ofera, iar ceea ce vedem pentru Google Feed este doar o noua demonstratie a faptului ca intentiile companiei americane sunt cat se poate de serioase.