Noutatile iPad Pro 2018 Pregatite de catre Apple

iPad Pro 2018 are primele noutati importante anuntate inainte ca Apple sa prezinte noile tablete pentru clienti, si sa le puna in vanzare in magazine.

ipad pro 2018 noutati

iPad Pro 2018 urmeaza sa isi faca debutul cel mai probabil in cursul zilei de 12 septembrie, adica miercuri, compania Apple avand o serie de noutati importante pentru noi. Una dintre cele mai mari schimbari ale iPad Pro 2018 este Face ID, compani Apple preluand de la iPhone X aceasta functionalitate pentru a inlocui deblocarea folosind Touch ID.

iPad Pro 2018 nu va veni totusi doar cu Face ID, compania Apple intentionand deasemenea sa ofere si un port USB-C in locui celui Lightning, o schimbare uriasa. Apple ar urma sa includa un incarcator de 18W pentru incarcarea mai rapida a iPad Pro 2018, iar cu un port USB-C utilizatorii vor putea intr-un final sa beneficieze de un sistem cu adevarat bun de incarcare.

Noutatile iPad Pro 2018 Pregatite de catre Apple

iPad Pro 2018 ar putea avea si Smart Connector-ul repozitionat de catre cei de la Apple pentru a oferi o noua experienta de a folosi tastatura pe care clientii o pot cumpara. iPad Pro 2018 va avea deasemenea si margini mult mai subtiri pentru ecran, dar fara ca un decupaj sa fie vizibil, grosimea acestora fiind suficient de mare pentru ca Face ID sa fie ascuns.

“In addition to Face ID support, we expect the new iPad Pro models’ main upgrade to include replacing Lightning with a USB-C interface and bundling with a new unibody design 18W power adapter, which cancels the removable plug design…”

iPad Pro 2018 urmeaza sa fie lansata de catre compania Apple in versiuni care au ecrane de 10.5 inch si 12.9 inch, deci nu va exista vreun produs cu un ecran diferit, inca. Nu se stie deocamdata la ce preturi urmeaza sa fie puse in vanzare noile modele ale iPad Pro 2018, asa ca ramane de vazut ce va anunta compania Apple in data de 12 septembrie.