Functia OnePlus 6T ce aduce o Schimbare MAJORA

OnePlus 6T are confirmata de catre compania producatoare o noua functie foarte importanta care aduce o schimbare majora pentru toti utilizatorii telefonului.

oneplus 6t cititor amprente ecran

OnePus 6T are confirmata astazi o schimbare extrem de importanta pe care o va aduce in raport cu modelul care a fost lansat acum cateva luni de catre compania chinezeasca pentru utilizatori, ea fiind asteptata de foarte multi fani. In primul rand, OnePlus 6T are confirmata lansarea pentru ziua de 17 octombrie, la 24 de ore dupa ce seria Huawei Mate 20 va fi prezentata, compania OnePlus intentionand sa le ofere oamenilor rapid optiuni pentru achizitie.

OnePlus 6T are confirmata data de lansare, insa separat de asta este confirmat si faptul ca un cititor de amprente urmeaza sa fie integrat in ecranul noului model de smartphone, aceasta fiind una dintre cele mai asteptate schimbari de pana acum. Aceasta functie a fost confirmata oficial de catre chinezi printr-un screenshot care a fost trimis unei publicatii americane pentru a confirma fara dubiu pentru toata lumea ca OnePlus 6T va avea cititor de amprente in ecran.

Functia OnePlus 6T ce aduce o Schimbare MAJORA

oneplus 6t cititor amprente ecran 1

OnePlus 6T va fi o versiune imbunatatita a versiunii anterioare, cititorul de amprente din ecran nefiind singura modificare, iar asta pentru ca inclusiv carcasa urmeaza sa fie schimbata, si pentru ca nu va avea un cititor de amprente sub camera. OnePlus 6T va avea acelasi chip Qualcomm Snapdragon 845, dar probabil cu memorie RAM imbunatatita, modelele putand avea deasemenea 6 GB si 8 GB pentru diverse modele, preturile urmand a creste cu cel putin 50 de dolari.

OnePlus 6T nu este unul dintre telefoanele cu cele mai mari vanzari, insa este un ghimbe in coastele celor de la Samsung si Huawei, in principal, pentru ca oamenii care chiar au bani de un iPhone nu se gandesc la OnePlus cu seriozitate. OnePlus 6T va fi lansat pe data de 16 octombrie, insa in vanzare urmeaza sa fie pus cel mai probabil prin noiembrie, asa ca ramane de vazut ce urmeaza sa prezinte chinezii si cat intentioneaza sa ceara pentru aceste noutati.