iPad Pro 2018 va avea Design-ul iPhone 7, ASA ARATA

iPad Pro 2018 are prezentat pentru prima oara noul design pe care urmeaza sa il ofere pentru utilizatori, acesta reprezentand o combinatie dintre design-urile a doua modele ale iPhone.

iPad Pro 2018 Design iPhone 7 ARATA

iPad Pro 2018 este urmatoarea generatie de tablete pe care compania Apple o va lansa chiar in aceasta toamna, versiuni cu ecrane de 10.5 inch si 12.9 inch urmand a fi oferite. Pana in momentul prezentarii lor, astazi vedem pentru prima oara cum urmeaza sa arate seria de tablete iPad Pro 2018, iar compania Apple preia design-ul iPhone 7 pentru ele.

Puteti vedea in clipul video de mai jos care va fi design-ul noii serii iPad Pro 2018, compania Apple preluand de la seria iPhone 7 acele antele aplicate pe marginile laterale ale carcasei. Mai mult decat atat, design-ul general pare destul de apropiat de ceea ce a oferit Apple pentru seria iPhone 7, sau celelalte dinaintea sa, margnile carcasei semanand cu ceea ce a fost oferit pentru iPhone 5S.

iPad Pro 2018 va avea Design-ul iPhone 7, ASA ARATA

Daca acest design pentru iPad Pro 2018 este adevarat, atunci mie imi genereaza impresia unei reciclari a design-ului iPhone 7 si iPhone 5S pentru noile modele de tablete ale Apple. Pe de alta parte, noua serie iPad Pro 2018 are margini mult mai mici in jurul ecranului, si nu vedem un decupaj, desi Apple va implementa o camera TrueDepth pentru sistemul Face ID.

Noile modele ale iPad Pro 2018 ar putea fi lansate de catre compania Apple in conferinta in care vor vi prezentate si seriile iPhone XS si iPhone 8S, insa deocamdata totul este pur speculativ. Nu se stie nici la ce pret ar urma sa fie vandute noile modele ale iPad Pro 2018, asa ca ramane de vazut ce urmeaza sa anunte compania Apple pentru clientii din lumea intreaga.