iPhone XR: NOILE Culori Dezvaluite in PRIMELE IMAGINI

iPhone XR are noile culori dezvaluite astazi in primele imagini care ne arata ce fel de surpriza a pregatit compania Apple pentru clientii dornici sa cumpere telefoanele.

iphone xr culori noi

iPhone XR este viitorul smartphone cu ecran de 6.1 inch pe care compania Apple intentioneaza sa il lanseze chiar in cursul zilei de maine impreuna cu iPhone XS si iPhone XS Max, ele fiind extrem de asteptate. iPhone XR este vazut ca modelul cel mai popular dintre toate cele trei pe care compania Apple vrea sa le aduca pe piata in aceasta toamna, iar noile culori pentru carcasa vor juca un rol foarte important in interesul generat in randul consumatorilor.

iPhone XR urmeaza sa fie pus in vanzare de catre compania Apple in nu mai putin de 5 culori in data de 21 septembrie, diverse zvonuri aparute in ultimele luni sugerand exact acealsi lucru in diverse randuri. Daca pana acum am avut doar “vorbe” cu privire la noile culori pe care iPhone XR ar urma sa le ofere, ei bine iata ca astazi avem si primele imagini care ar trebui sa confirme cele 5 culori in care urmeaza sa fie vandute noile modele de telefoane.

iPhone XR: NOILE Culori Dezvaluite in PRIMELE IMAGINI

iphone xc culori imagini 1

iPhone XR va fi pus in vanzare de catre compania Apple in versiuni de culoare : space grey, argintie, rosie, albastra, si maro, ultima dintre ele nefiind chiar atat de obisnuita pentru un telefon. In ciuda acestui lucru, e interesant faptul ca iPhone XR nu va fi disponibil si intr-o culoare aurie, desi pentru iPhone XS va fi oferita aceasta optiune incepand din aceasta toamna, compania Apple parand sa aiba alte planuri pentru modelul mai ieftin.

iPhone XR va fi totusi vandut in culoare rosie, si stim cu totii cat de populare s-au dovedit pana acum modelele Product(RED) ale companiei Apple, iar acum americanii vor lansa un asemenea model de la bun inceput. Maine, pe 12 septembrie, Apple va prezenta iPhone XR, iPhone XS, si iPhone XS Max, si va invit pe iDevice.ro incepand cu ora 19:00 pentru a discuta despre toate noutatile pe care urmeaza sa ni le anunte compania Apple.