Samsung GALAXY Note 9: NOUA Versiune ANUNTATA

Samsung GALAXY Note 9 are o noua versiune anuntata pentru lansare, o prima imagine cu ea aparand inainte ca Samsung sa puna in vanzare acest produs al sau.

Samsung GALAXY Note 9 argintiu

Samsung GALAXY Note 9 are o noua versiune anuntata pentru lansare astazi, compania coreeana Samsung pregatindu-se sa le ofere clientilor o noua optiune pentru achizitia telefonului mobil lansat chiar in august. Samsung GALAXY Note 9 este disponibil de putin timp pe piata, compania Samsung dorind, aparent, sa revitalizeze putin atentia vis-a-vis de el, asa ca intentioneaza sa puna in vanzare o versiune noua in anumite piete, poate chiar si in Romania.

Samsung GALAXY Note 9 va fi vandut de catre compania coreeana si intr-o versiune de culoare argintie, sau Arctic Silver, iar imaginea de mai jos ar fi una de presa pregatita pentru lansarea sa. Pana acum s-a descoperit ca aceasta noua versiune a Samsung GALAXY Note 9 ar urma sa fie pusa in vanzare de catre coreeni in SUA, insa desigur ca ea ar putea ajunge inclusiv in alte zone de pe planeta, ceva ce este normal, pentru a creste vanzarile.

Samsung GALAXY Note 9: NOUA Versiune ANUNTATA

Samsung GALAXY Note 9 argintiu 1

Samsung GALAXY Note 9 in versiunea argintie a fost asteptat inca din momentul in care seria a fost lansata, insa cei de la Samsung au obiceiu de a pastra cateva versiuni noi pentru a le lansa mai tarziu. In general, aceste noi modele ale telefoanelor coreenilor apar cand vanzarile nu sunt chiar asa de bune, si seria are nevoie de o “revitalizare”, asa ca aceasta este, cel mai probabil, si situatia de acum cu Samsung GALAXY Note 9 si aceasta noua versiune oferita.

Samsung GALAXY Note 9 nu are pana acum oferite cifre privind vanzarile la nivel global, mai ales ca nu are nici macar o luna de disponibilitate pe piata, insa seria nu e una dintre cele care genereaza vanzari mari pentru coreeni. Nu se stie deocamdata cand ar urma sa ajunga in magazine aceasta noua versiune a Samsung GALAXY Note 9, dar cred ca am putea sa o asteptam chiar in preajma lansarii iPhone XS, pentru a mai fura din atentia acordata Apple.