PREMIERA din Samsung GALAXY S10 va UIMI Lumea

Samsung GALAXY S10 va fi lansat de catre compania coreeana cu o premiera foarte importanta pentru lumea smartphone, care va uimi lumea intreaga, nu doar fanii.

samsung galaxy s10 qualcomm cititor

Samsung GALAXY S10 va fi cel mai avansat telefon lansat vreodata de catre compania Samsung in 2018, fiind o versiune aniversara a seriei de smartphone-uri ale coreenilor, insa va veni si cu o premiera pentru lumea smartphone. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba cel mai avansat cititor de amprente integrat vreodata intr-un smartphone, compania coreeana urmand a folosi un senzor ultrasonic pentru viitorul sau telefon mobil.

Samsung GALAXY S10 va avea un cititor de amprente ultrasonic de generatia a treia, aceasta componenta nefiind folosita pana acum in vreun smartphone, si se pare ca nu va fi folosita nici pana cand noul smartphone al coreenilor va fi lansat. Stim deja din diverse zvonuri ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa integreze un cititor de amprente ultrasonic al celor de la Qualcomm, stiam ca el va fi avansat, dar se pare ca e ceva chiar mai bun decat ce a fost demonstrat pana acum.

PREMIERA din Samsung GALAXY S10 va UIMI Lumea

Samsung GALAXY S10 ar urma sa aiba un cititor de amprente ultrasonic capabil sa citeasca amprentele chiar si printr-un ecran care are o grosime de 1.2mm, fata de solutiile actuale, limitate la doar 0.8mm. Huawei Mate 20 Pro ar putea avea o asemenea solutie, un cititor de amprente Qualcomm de generatia a doua, insa Samsung GALAXY S10 ar urma sa-l aiba pe cel de generatie a treia, mai exact, probabil mai rapid, si cu siguranta mai bun.

“Samsung O Films and Taiwan General Interface Solutions (GIS) are expected to supply ultrasound-based display fingerprint recognition modules to Samsung Electronics’ Galaxy S10. This fingerprint recognition is a built-in product that is mounted under the display and is not visible from the outside, and it is said to be third-generation ultrasound technology developed by Qualcomm.”

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aduca aceasta tehnologie in premiera pentru piata smartphone, insa in urma sa ea va fi cu siguranta integrata si in alte telefoane, daca va fi suficient de ieftina pentru producatori. Pana atunci, Samsung GALAXY S10 ramane unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri care urmeaza sa fie lansate in urmatoarele luni, iar asta pentru ca sunt anuntate schimbari foarte mari, poate chiar mai intersante decat ce urmeaza sa ofere Apple.