Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, noul Model SPECIAL si SCUMP

Samsung GALAXY S10 va fi lansat si intr-un model special de coreeni. Samsung GALAXY S10 va fi mult mai scump in aceasta versiune speciala din cauza unei tehnologii grozave.

Samsung GALAXY S10 5G

Samsung GALAXY S10 va fi lansat intr-o versiune speciala de catre compania coreeana, ea dorind sa implementeze conectivitate 5G in viitoarea sa serie de smartphone-uri, dar lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Seria Samsung GALAXY S10 va avea conectivitate 5G oferita de catre compania Samsung, si v-am spus zilele trecute ca doar pentru modelul Plus, cunoscut cu numele de cod Beyond 2, va exista aceasta tehnologie, dar lucrurile sunt complicate.

Samsung GALAXY S10 va necesita 4 sau 5 antene in plus pentru a avea conectivitate 5G integrata de catre compania Samsung, asta separat de faptul ca vor avea nevoie si de un chip special pentru tehnologie. Asta inseamna ca aceste modele speciale ale Samsung GALAXY S10 vor fi mai scumpe decat cele standard, tocmai pentru ca au nevoie de componente speciale si un design special, si partea mai “trista” e ca nu vor putea fi folosite, pentru ca nu prea exista retele 5G.

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, noul Model SPECIAL si SCUMP

Samsung GALAXY S10 va fi produs intr-un numar limitat de unitati speciale care vor avea conectivitate 5G, aceste modele fiind derivate din modelul Plus, deci vor fi si vandute in doar unele tari unde si exista retele 5G. Nu se stie cat de scump ar putea fi acestl model special al Samsung GALAXY S10, dar sunt sigur ca pentru conectivitatea 5G cei de la Samsung vor percepe un pret pe masura, chiar daca e o tehnologie la inceput de drum si nu prea utila.

“The 5G model specification is the same as the Galaxy S10 Plus (tentative) model, which is a large-screen model, and the addition of an antenna for 5G is different. Samsung Electronics plans to produce only a small number of 5G models. The 5G model antenna chipset is supposed to be supplied by Samsung Electronics’ wireless division and domestic communication chip maker Giga Lane. In order to realize 5G communication in smartphone, 4 ~ 5 more antennas are needed than 4G. Because of the 5G model, the price of the series can be the most expensive.”

Samsung GALAXY S10 este o serie de telefoane pregatita pentru lansare in trei versiuni, una ieftina, una cu pret mediu, si una scumpa, cea din urma urmand a avea si un model derivat care va avea conectivitate 5G. In momentul de fata se zvoneste ca seria Samsung GALAXY S10 va fi lansata in luna martie a anului 2019, dar deocamdata nu este cunoscuta o data clara pentru punerea lor in vanzare, asa ca va trebui sa asteptam sa vedem care sunt planurile coreenilor.