Apple Watch 4 CONFIRMAT OFICIAL, cu Ecran mai MARE

Apple Watch 4 a fost confirmat oficial de catre compania Apple cu denumirea si un ecran mai mare, iata ce vor prezenta cei din Cupertino in aceasta seara.

Apple Watch 4 oficial denumiri

Apple Watch 4 a fost deasemenea confirmat oficial de catre compania Apple impreuna cu iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR, tot printr-un sitemap cu link-urile spre paginile produselor. Apple Watch 4 urmeaza sa fie vandut de catre compania Apple in versiuni de 40mm si 44mm, spre deosebire de seria 3, care e oferita in versiuni de 38mm si 42mm.

Apple Watch 4 a fost anuntat cu ecrane mai mari in comparatie cu modelele actuale, iar acest lucru este confirmat oficial chiar de catre compania Apple, cresterea fiind de 2mm pentru ele. Apple Watch 4 cu ecrane de 40mm si 44mm vor fi disponibile in versiuni 4G si Wi-Fi Only, deci Apple nu va vinde doar modele care au conectivitate GSM, asa cum s-a zvonit.

Apple Watch 4 CONFIRMAT OFICIAL, cu Ecran mai MARE

apple watch 4 confirmare

Apple Watch 4 nu are confirmate deocamdata optiunile privind preturile pe care compania Apple urmeaza sa le perceapa, dar e de asteptat ca noile modele sa fie usor mai scumpe decat cele anterioare. Compania Apple vrea sa le ofere clientilor multe noutati cu aceasta serie noua a Apple Watch 4, asa ca s-ar putea sa vedem o crestere de pret de pana la 10%.

Apple Watch 4 va fi pus in vanzare de catre compania Apple cel mai probabil dupa ce iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR vor fi lansate in intreaga lume, adica in septembrie. Nu uitati ca incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate noutatile pe care compania Aple urmeaza sa le anunte in aceasta seara.