Produsele pe care Apple NU LE VA LANSA cu iPhone XS

Apple a confirmat lansarea iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR si Apple Watch 4, dar si faptul ca nu va lansa alte produse asteptate de catre clientii sai.

ipad pro 2018 macbook airpower

Apple a confirmat astazi, intentionat sau nu, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR si Apple Watch 4, insa in acelasi timp a confirmat si ca nu va lansa o serie de alte produse. Aceste 4 produse au fost confirmate ca urmand a fi incluse de catre cei de la Apple in cadrul magazinului online pentru vanzare, insa separat de ele nu urmeaza sa fie listate altele.

iPad Pro 2018 este seria de tablete pe care multi au anuntat-o ca find pregatita pentru lansare in cursul acestei zile, insa se pare ca Apple o tine pentru un eveniment separat. In aceeasi idee, nici acele Mac-uri noi anuntate pentru lansare astazi nu vor ajunge in Apple Store in urma evenimentului, deci nu trebuie sa va mai asteptati la aparitia lor in septembrie.

Produsele pe care Apple NU LE VA LANSA cu iPhone XS

Apple ar putea organiza un eveniment separat in octombrie pentru a prezenta noua serie de produse iPad Pro 2018 si MacBook, aceasta strategie fiind folosita si in alti ani. Avand in vedere ca sunt produse din categorii diferite fata de iPhone XS, Apple va dori probabil sa le ofere un eveniment separat pentru a nu “incurca oalele”, asa cum s-a intamplat in alte cazuri.

AirPower este un alt produs care nu va fi listat in Apple Store de catre compania Apple astazi, desi a trecut un an de la prezentarea sa, si inca nu este disponibil pentru achizitie. Nici vreo noua versiune a AirPods nu ar urma sa isi faca aparitia dseara in Apple Store, asa ca ar trebui sa fiti rezervati in ceea ce priveste asteptarile pentru noile produse Apple.

Nu uitati ca incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate noutatile pregatite de catre Apple.