Windows 10: AVERTISMENT de la Microsoft pentru Utilizatori

Windows 10 le afiseaza utilizatorilor un avertisment important din partea companiei Microsoft, care a inceput totusi sa enerveze extrem de multa lume.

windows 10 edge chrome firefox

Windows 10 a inceput sa le afiseze utilizatorilor sistemului de operare un avertisment destul de ciudat care pare sa demonstreze ca Microsoft a devenit cam penibila in ceea ce priveste promovarea produselor sale. Mai exact, Windows 10 ii va avertiza pe utilizatorii care vor sa instaleze Google Chrome si Firefox ca au deja instalat cel mai sigur browser in calculatoare, Microsoft Edge, si ca optiunile de la Google si Mozilla ar trebui evitate pentru ca nu ofera siguranta.

Windows 10 testeaza in momentul de fata acest avertisment cu utilizatorii care au instalat versiunea beta a sistemului de operare, insa el ar trebui sa fie afisat si pentru cei care vor instala October 2018 Update. Windows 10 permite dezactivarea acestui avertisment stupid al companiei Microsoft, insa problema este ca el e acolo de la bun inceput, iar asta pentru ca oamenii care vor sa scape de Microsoft Edge o fac stiind de ce Google Chrome si Firefox sunt mai bune.

Windows 10: AVERTISMENT de la Microsoft pentru Utilizatori

windows 10 edge chrome firefox 1

Windows 10 nu are in aceste mesaje primele avertismente prin care Microsoft a incercat sa-i convinga pe utilizatorii sais a nu foloseasca Google Chrome si Firefox, o varietate de alte reclame fiind afisate chiar si in File Explorer. Desigur ca totul a reusit doar sa enerveze lumea si sa confirme faptul ca Windows 10 este folosit de catre cei de la Microsoft pentru a le baga oamenilor pe gat lucruri pe care nu le vor si de care nu au nevoie vreodata.

Windows 10 ar putea avea eliminat acest avertisment daca suficient de multa lume se va plange din cauza lui, desi cei de la Microsoft par sa fie destul de hotarati sa nu lase omenirea sa uite de Microsoft Edge. Este adevarat ca browserul celor de la Microsoft a avansat foarte mult in ultimii ani, insa din pacate are in continuare foarte multe probleme in Windows 10 si este cu mult inferior atat Google Chrome, cat si Firefox, din foarte multe puncte de vedere.