iPhone X a devenit ISTORIE la 1 an dupa lansare

iphone x scos vanzare

iPhone X a fost scos din vanzare de catre compania Apple impreuna cu iPhone SE si iPhone 6S, lansarea iPhone XS, XS Max si XR facand modelul de anul trecut, aparent, inutil. Apple a decis sa pastreze in oferta sa doar seria iPhone 8 de anul trecut, care este vanduta la preturi mai mici, insa iPhone X a disparut pentru a-i face loc modelului iPhone XR.

iPhone X putea sa isi gaseasca un loc in oferta celor de la Apple intre iPhone XR si iPhone XS, insa se pare ca in Cupertino s-a luat decizia de a se scapa complet de acest model. O gama extrem de variata de zvonuri aparute in ultimele luni au dat de inteles ca Apple va renunta sa mai vanda iPhone X dupa ce va lansa iPhone XS, iar acest lucru s-a adeverit, din pacate pentru utilizatori.

iPhone X a devenit ISTORIE la 1 an dupa lansare

iPhone X a devenit o “tinta” pentru unii care sperau sa-l cumpere mai ieftin acum ca noile modele urmau sa fie lansate, insa iata ca Apple a avut o cu totul alta strategie. iPhone X nu mai este vandut in magazinele celor de la Apple, insa va fi cu siguranta disponibil in magazinele partenerilor, si la unii operatori de telefonie mobila, insa nicaieri altundeva.

iPhone X este primul model al iPhone care dispare dupa doar 1 an de disponibilitate, cel putin de cand Tim Cook a preluat conducerea Apple, iar decizia este una ciudata. iPhone X a fost versiunea aniversara a iPhone, iar noile iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR sunt doar versiuni imbunatatite, cu acelasi design, asa ca decizia de a-l scoate din vanzare e neobisnuita.