Apple DEZAMAGESTE cu o Decizie pentru iPhone XS

iphone xs incarcator usb-c

Apple dezamageste cu o decizie luata pentru iPhone XS, iar asta dupa cateva luni in care am auzit zvonuri ca undeva prin Cupertino cineva ar dori sa nu mai fie asa de lacom. Mai exact, in ultimele luni au aparut zvonuri care sustineau ca Apple va include in pachetul iPhone XS un incarcator USB-C pentru incarcare rapida, dar desigur ca asta nu se intampla.

Contrar asteptarilor, iPhone XS vine in continuare cu un incarcator de 5W si un cablu Lightning in pachet, la fel si iPhone XS, compania Apple ramanand hotarata in decizia de a nu oferi ceva mai bun. Mai mult decat atat, incepand cu anul acesta a disparut si adaptorul pentru portul audio de 3.5mm, deci va trebui sa-l cumparati separat, cu vreo 50 de LEI.

Apple DEZAMAGESTE cu o Decizie pentru iPhone XS

iphone xs incarcator usb-c 1

iPhone XS are acelasi sistem de incarcare wireless precum iPhone X, si poate incarca bateria in doar 30 de minute pana la 50%, dar e nevoie de un incarcator USB-C separat. Desigur ca Apple nu a inclus acest incarcator, care costa cam vreo 70 de euro in magazine, asa ca el va trebui sa fie cumparat separat de catre cei interesati, si anul acesta.

S-a spus ca iPhone X ar putea avea un incarcator USB-C de 18W oferit de Apple, insa aceasta versiune nici macar n-a fost lansata separat, asa ca probabil nu va exista. Ar fi fost bine ca Apple sa aratemacar o data intentia de a oferi si cate o surpriza placuta pentru clienti, insa iata ca iPhone XS ramane fara asemenea noutati imbucuratoare.