Apple: LANSAREA iPhone XS vine cu NOI Carcase

Apple pregateste pentru lansarea iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR inclusiv o serie de noi carcase pentru utilizatorii care doresc sa-si protejeze telefoanele.

apple lansare iphone xs

Apple a confirmat in mod oficial astazi faptul ca va lansa noi modele ale iPhone, mai exact iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR fiind dezvaluite pe website-ul companiei americane. Cei din Cupertino au confirmat faptul ca impreuna cu lansarea iPhone XS vor ajunge in magazinul sau si noi carcase, unele dintre ele fiind necesare pentru ca doua modele sunt mai mari.

iPhone XS va avea disponibile din partea companiei Apple noi carcase de silicon vandute in culorile: negru, alb, albastru amurg, (PRODUCT)Red, sau Stone, adica un fel de gri. Separat, Apple va vinde carcase din piele pentru iPhone XS disponibile in culorile : (PRODUCT)Red, taupe si negru, insa cele pentru iPhone X ar trebui sa fie deasemenea compatibile.

Apple: LANSAREA iPhone XS vine cu NOI Carcase

apple lansare iphone xs 1

iPhone XS Max va avea deasemenea noi carcase din silicon care sunt disponibile in exact aceleasi culori precum cele oferite pentru iPhone XS. In cazul carcaselor din piele nu exista deocamdata informatii privind culorile pe care intentioneaza sa le aiba aceste accesorii, insa Apple va lansa modele si pentru iPhone XS Max, dar abia dupa conferinta le vom vedea.

iPhone XR va avea deasemenea disponibile o serie de carcase din silicon si piele, insa acestea n-au fost listate de catre Apple in sitemap-ul unde au fost descoperite cele pentru iPhone XS. Nu uitati ca in aceasta seara va astept incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile pregatite de catre Apple pentru iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR.