iOS 12 GM: Doua Lucruri de LAUDAT pe iPhone

iOS 12 GM are doua lucruri care merita laudate pentru versiunea finala ce va fi disponibila pentru iPhone, iPad, si iPod Toch, iata care sunt acestea.

ios 12 gm face id performante

iOS 12 GM a fost lansat miercuri de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iar cei din Cupertino au reusit sa rezolve unele dintre problemele existente in versiunile anterioare. Am instalat iOS 12 GM chiar in seara lansarii, iar imediat dupa instalare am descoperit doua lucruri care merita laudate din plin pentru aceasta actualizare.

iOS 12 GM rezolva problemele anterioare care existau pentru Face ID in ceea ce priveste acuratetea recunoasterii faciale, dar si rapiditatea cu care se face deblocarea In versiunile beta anterioare ale iOS 12 existau numeroase cazuri in care fata nu era recunoscuta, sau deblocarea se facea foarte greu, insa in iOS 12 GM problemele acestea s-au rezolvat, din fericire.

iOS 12 GM: Doua Lucruri de LAUDAT pe iPhone

iOS 12 GM este deasemenea mult mai stabil si mai rapid pe iPhone X, din ceea ce am observat pana cum, lucrurile schimbandu-se cu mult in bine pentru acest telefon. Imi imaginez ca acelasi lucru e valabil in iOS 12 GM si pentru celelalte modele de telefoane iPhone pentru care compania Apple ofera suport in momentul de fata, dar aici trebuie sa oferiti voi detalii.

iOS 12 GM este versiunea finala a sistemului de operare iOS 12, ea fiind oferita pentru toti utilizatorii iPhone, iPad si iPod Touch inaintea lansarii publice din cursul zilei de luni, 17 septembrie. Din punctul meu de vedere, versiunea finala a iOS 12 ar trebui sa fie una dintre cele mai bune lansate pana acum de catre compania Apple, dar sunt curios care e parerea voastra.