iPhone XS vs XS Max vs XR: AUTONOMIA BATERIEI Comparata

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au autonomia bateriei comparata pentru a afla cat de mari vor fi diferentele intre telefoanele vandute de catre Apple.

iPhone XS XS aMax XR AUTONOMIA BATERIEI

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au autonomia bateriei comparata in tabelul de mai jos in baza specificatiilor pe care compania Apple le-a listat deja pentru fiecare dintre cele trei telefoane ale sale. iPhone XR este telefonul care ofera cea mai buna autonomie pentru baterie dintre toate modelele care le-a lansat Apple pana in prezent, iar mai jos puteti vedea cat de mare e diferenta fata de iPhone XS, si ce diferenta exista fata de iPhone XS Max.

iPhone XS ofera autonomie aproape la fel de buna ca iPhone 8 Plus, conform companiei Apple, iar asta cel mai probabil multumita noului chip A12 Bionic, care consuma mult mai putina energie decat pana acum. iPhone XS Max are autonomie mai buna decat oricare dintre modelele lansate pana acum de catre Apple, diferentele fata de iPhone 8 Plus fiind foarte mari in special in ceea ce priveste vorbitul la telefon, sau ascultat de muzica, insa in rest diferentele sunt mici.

iPhone XS vs XS Max vs XR: AUTONOMIA BATERIEI Comparata

iPhone XS XS Max XR AUTONOMIA BATERIEI 1

iPhone XR intrece iPhone XS Max in ceea ce priveste autonomia bateriei, cu 2 ore pentru utilizarea internetului, si cu o ora in ceea ce priveste redarea de continut video, insa aici se opresc diferentele dintre terminale. Separat de asta, iPhone XS Max si iPhone XR sunt egale, insa 2 ore in plus pentru utilizarea internetului este o diferenta foarte mare, si cu siguranta va fi resimtita in utilizarea obisnuita a telefoanelor de catre clientii care le vor cumpara.

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR aduc autonomie mai buna decat oricare alte modele anterioare deoarecein 2018 Apple s-a concentrat pe imbunatatirea autonomiei, si nu pe performantele telefoanelor. Acest lucru este evident chiar din primele benchmark iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR, acestea aratand ca utilizatorii care asteptau cele mai rapide telefoane de pe planeta ar putea ramane dezamagiti de ceea ce va oferi compania Apple.