iOS 12 GM vs iOS 11.4.1 – Performantele pe iPhone si iPad

iOS 12 GM si iOS 11.4.1 au performantele comparate pentru iPhone si iPad, iar din clipurile video din articol poti vedea la ce sa te astepti dupa instalare.

iOS 12 GM iOS 11.4.1 Performante iPhone iPad

iOS 12 GM a fost lansat in cursul zilei de miercuri de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii si utilizatorii din programul beta public de testare. Toata lumea poate instala, practic, iOS 12 GM pe iPhone si iPad, iar asta inseamna ca puteti testa in avans versiunea finala a iOS 12, pe care Apple vrea sa o lanseze in cursul zilei de 17 septembrie.

iOS 12 GM este si comparat astazi cu iOS 11.4.1 pe iPhone si iPad pentru a ni se arata diferentele, iar ele nu sunt chiar atat de mari precum a promis compania Apple. Exista diferente foarte mari la pornire, si accesarea functiilor pentru partajarea de informatii, insa separat de asta iOS 12 GM nu prea are vreun avantaj in comparatie cu iOS 11.4.1.

iOS 12 GM functioneaza totusi foarte bine pe modelele vechi de iDevice-uri ale companiei Apple, adica iPhone 5S, iPhone 6, etc, iar asta e o mare surpriza placuta a Apple. Separat de asta, nu veti sesiza diferente pe terminalele mai noi in comparatie cu iOS 11, dar poate ca nu vom mai avea atat de multe probleme, si nu vom critica lipsa performantelor mai bune.

iOS 12 GM vs iOS 11.4.1 – Performantele pe iPhone si iPad