Waze Incepe Testarea Functiei GROZAVE din iOS 12

Waze a anuntat in mod oficial astazi ca a inceput sa testeze functia mult asteptata de catre utilizatorii iPhone care au iOS 12, ea urmand a fi oferita foarte curand.

waze carplay ios 12

Waze a fost una dintre aplicatiile pentru care compania Apple anuntase ca va fi oferit suport in CarPlay de indata ce iOS 12 va fi lansat, iar compania israeliana a inceput deja testele. iOS 12 va fi lansat luni de catre compania Apple, iar cei de la Waze au inceput deja sa testeze o versiune a aplicatiei care sa o aduca un sistemul CarPlay din masini.

Waze a lansat abia acum o noua versiune a aplicatiei sale care are implementat suport pentru CarPlay, compania testand deocamdata implementarea in versiune beta. Asta inseamna ca va fi nevoie de cel putin cateva saptamani de testare pentru noua versiune a aplicatiei Waze inainte ca ea sa poata fi lansata in mod public pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Waze Incepe Testarea Functiei GROZAVE din iOS 12

 

Waze ar fi dat de inteles prin intermediul platformei Twitter ca este interesata sa ofere noua versiune a aplicatiei undeva in cursul lunii octombrie, insa in momentul defata nimic nu e 100% sigur. Waze va incerca cu siguranta sa aduca acest suport cat se poate de repede pentru utilizatori, mai ales ca aplicatia este extrem de populara, si foarte multa lume isi doreste sa o aiba.

Waze nu este singura aplicatie de navigatie pe care utilizatorii iPhone o asteapta in iOS 12, Google Maps, Sygic si multe altele urmand a avea implementat suport in curand. Apple le permite oricaror dezvoltatori sa isi integreze aplicatiile de navigatie in iOS 12 pentru CarPlay, asa ca separat de Waze vom vedea cu siguranta si alte aplicatii utile oferite pentru noi.