Razer Phone 2: Data de LANSARE a fost Anuntata

Razer Phone 2 are data de lansare anuntata astazi de catre Razer, iata cand a spus compania ca va dezvalui toate noutatile viitorului sau telefon de gaming.

Razer Phone 2 Data LANSARE

Razer Phone 2 are data de lansare anuntata de catre compania Razer, unul dintre cei mai mari producatori de accesorii pentru gaming, si vorbim despre un telefon Android asteptat de catre foarte multa lume. Razer Phone a uimit prin ceea ce ofera pentru gamerii carora le plac jocurile de pe telefoanele mobile, iar Razer Phone 2 trebuie sa ridice stafeta pentru a convinge lumea ca seria de telefoane mobile merita cumparata si ca ea are intr-adevar un viitor.

Razer Phone 2 are anuntata de catre compania Razer data de lansare pentru 10 octombrie, o invitatie pentru un eveniment ce urmeaza sa fie organizat atunci fiind trimisa astazi de catre producator. Razer Phone 2 ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 5.7 inch si un design care seamana extrem de bine cu cel pe care-l ofera actualul model al companiei, lipsa diferentelor putand fi o problema pentru cei care cauta si telefoane care sa aiba diferente in design.

Razer Phone 2: Data de LANSARE a fost Anuntata

Razer Phone 2 Data LANSARE 1

Razer Phone 2 are totusi margini mai groase pentru ecran in comparatie cu modelul anterior, insa din pacate ar urma sa vina tot cu un chip Qualcomm Snapdragon 845, la fel ca modelul anterior, dar ar trebui sa aiba 512 GB de spatiu pentru stocare. Razer Phone 2 ar urma deasemenea sa fie lansat cu Android 9 preinstalat, iar una dintre functiile principale va fi rata de refresh de 120Hz pentru ecran, ea facand gaming-ul mult mai placut pentru utilizatori.

Razer Phone 2 ar trebui sa fie lansat deasemenea cu o baterie de 4000 mAh preinstalata, plus o placa video foarte performanta, pentru a putea rula orice fel de joc fara probleme, acesta fiind si motivul pentru care a fost creat. In ceea ce priveste pretul Razer Phone 2, este de asteptat ca acesta sa fie apropiat de valoarea de 700 de dolari, precum cel al modelului anterior, insa deocamdata nu exista informatii foarte clare cu privire la acest lucru.