Samsung GALAXY S10: SURPRIZA la care NIMENI nu se Gandea

Samsung GALAXY S10 are anuntata aceasta surpriza cu adevarat impresionanta, ea aducand ceva ce nimeni nu se gandea ca ar putea fi oferit de catre Samsung.

0

Samsung GALAXY S10 SURPRIZA NIMENI Gandea

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu o surpriza la la care nimeni nu se gandea ca ar putea fi posibila pentru un smartphone din acesta categorie, insa asta e un lucru foarte bun. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa copieze de la Huawei ideea culorii “gradient” folosita pentru carcasa, adica acea culoare care isi scimba nuanta in functie de unghiul din care e vazuta, ea fiind foarte populara pe Huawei P20.

Samsung GALAXY S10 va avea ceva, aparent, mai frumos decat am vazut in cazul telefoanelor companiei Huawei, insa desigur ca deocamdata nu exista informatii clare cu privire la ceea ce inseamna asta. Foarte multa lume a apreciat extrem de mult culoarea folosita pentru carcasele din seria Huawei P20, asa ca Samsung GALAXY S10 ar trebui sa vina cu ceva care sa fie cu adevarat uimitor pentru a putea depasi ceea ce ofera chinezii de la Huawei in acest moment.

Samsung GALAXY S10: SURPRIZA la care NIMENI nu se Gandea

Samsung GALAXY S10 va fi o serie de telefoane care va fi compusa din nu mai putin de 3 modele, asa ca va fi interesant de vazut si pentru care dintre ele urmeaza sa fie oferita aceasta noua culoare speciala pentru carcasa. Avand in vedere ca a aplica o culoare de acest gen pentru o carcasa nu e simpli, n-ar fi surprinzator sa vedem ca doar anumite modele ale Samsung GALAXY S10 o vor avea disponibila, in timp ce pentru altele ea nu va fi oferita.

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa vina deasemenea cu camera duala si camera tripla, pentru anumite modele, un presupus cititor de amprente integrat in ecran, sau in carcasa, ori in butonul lateral. Separat de astea, alte noutati majore pentru seria Samsung GALAXY S10 nu sunt deocamdata cunoscute, dar cel mai probabil vor fi dezvaluite pe masura ce ne apropiem de lansarea telefoanelor, ea fiind asteptata pentru primavara anului 2019.