Primele Imagini cu Noile Cutii ale iPhone XS si XS Max

iPhone XS si iPhone XS Max au prezentate astazi primele imagini cu noile cutii pe care compania Apple le foloseste pentru livrate telefoanelor, iata cum arata.

iphone xs imagini cutie

iPhone XS si iPhone XS Max au avut precomenzile deschise de catre compania Apple in dimineata zilei de vineri, iar astazi au inceput sa fie pregatite pentru livrate catre clientii care le-au comandat. Avand in vedere ca Apple se miscadestul de repede, astazi avem ocazia de a vedea si primele imagini cu noile cutii ale iPhone XS, care sunt incarcate pentru livrare.

Imaginile de mai jos au fost facute de catre angajati ai firmelor de curierat care trimit unitatile iPhone XS si iPhone XS Max catre diverse zone de pe glob zilele acestea. Multumita lor putem vedea cum arata cutiile noilor telefoane ale companiei Apple, dar si wallpaper-urile diferite pe care cei din Cupertino le folosesc pentru fiecare model in parte.

Primele Imagini cu Noile Cutii ale iPhone XS si XS Max

iphone xs imagini cutie 1

iPhone XS au decupajul ascuns de catre compania Apple pe cutie multumita noilor wallpaper-uri care au fost special create pentru ele, dar asta stiam deja de cateva zile. Fiecare model al iPhone XS si iPhone XS Max pare sa aiba cate un wallpaper diferit, avand in vedere ca una din imagini ne arata cutii de aceeasi dimensiune, dar cu wallpaper-uri diferite.

iphone xs imagini cutie 2

iPhone XS si iPhone XS Max sunt oferite pentru precomanda intr-o varietate de tari in momentul de fata, insa in Romania veti putea face precomanda abia din data de 21 septembrie, cand va avea loc lansarea globala. In Romania urmeaza sa putem cumpara iPhone XS si iPhone XS Max abia din data de 28 septembrie, deci avem putin de asteptat pana la aparitia lor.