iPhone XS aduce un Beneficu URIAS pentru Apple

iPhone XS si iPhone XS Max vor adce un beneficiu urias pentru compania Apple, americanii reusind sa gaseasca metoda ideala de a face foarte multi bani.

iPhone XS Beneficu URIAS Apple

iPhone XS impreuna cu iPhone XS Max vor crea un beneficiu urias pentru compania Apple in cursul anului viitor, americanii aranjandu-si intr-un asa mod lucrurile incat ei sa castige cat mai mult de pe urma clientilor. Mai exact, in 2019 compania Apple isi va creste iar pretul mediu de vanzare al iPhone multumita lansarii iPhone XS si iPhone XS Max, cele doua modele de telfeoane urmand a aduce o contributie uriasa pentru incasarile generale.

iPhone X a generat anul trecut o crestere de 20% pentru pretul mediu de vanzare al iPhone, de la 636 de dolari, la 742 de dolari, iar aceasta crestere urmeaza sa continue si pentru anul urmator. Desi iPhone X a generat o crestere mare a pretului mediu de vanzare al iPhone, in cazul seriei iPhone XS lucrurile vor fi ceva mai moderate, iar pretul mediu de vanzare ar urma sa creasca la 791 de dolari, cu doar 39 de dolari, sau undeva pe la 5%.

iPhone XS aduce un Beneficu URIAS pentru Apple

iPhone XS Beneficu URIAS Apple 1

Cresterea este mai mica decat anul trecut pentru ca, desi pretul iPhone XS Max e mult mai mare decat cel al iPhone X, cantitatile de telefoane foarte scumpe nu vor inregistra valori chiar atat de mari. Analisti se asteapta, practic, ca oamenii sa cumpere iPhone XS in cantitati destul de mari, insa nu suficient de mari pentru a genera si o crestere substantiala  pretului mediu de vanzare al iPhone, in comparatie cu ceea ce s-a intamplat pentru iPhone X.

iPhone XR are deasemenea un rol foarte important aici, iar asta pentru ca pretul sau de vanzare este cu mult mai mic decat cel al seriei iPhone XS, si va genera vanzari cat intreaga serie la un loc. Per total, compania Apple va castiga foarte mult de pe urma seriei iPhone XS in 2018 si 2019, iar cei care pierd sunt clientii, deoarece trebuie sa plateasca preturi ma imari pentru telefoanele pe care vor fi nevoiti sa le cumpere din magazine.