iPhone XS ar fi avut Precomenzi MICI la Apple

iPhone XS ar fi avut parte de precomenzi mici la compania Apple in ziua deschiderii lor, insa cu iPhone XS Max este o cu totul alta poveste, iata detaliile.

iPhone XS Precomenzi MICI Apple

iPhone XS ar fi inregistrat precomenzi mici pentru compania Apple in ziua lansarii, ceva ce este in contrast cu ceea ce am vazut in magazinul online in materie de disponibilitate pentru livrare in ziua lansarii. iPhone XS ar fi fost ignorat de catre clientii companiei Apple, insa in schimb interes foarte mare ar fi fost inregistrat pentru iPhone XS Max, acest al doilea model ar fi avut parte de mai multa atentie in randul fanilor celor din Cupertino.

iPhone XS e usor de ignorat de catre clienti, avand in vedere ca imbunatatirile aduse in comparatie cu iPhone X sunt minore, iar iPhone XS Max este adevaratul upgrade pentru clientii care au cumparat seriile de anul trecut, sau chiar cele anterioare. iPhone XS nu ofera motive serioase de achizitie nici in raport cu iPhone XR, care este mult mai ieftin, si ofera unele dintre noutatile importante pe care compania Apple le-a integrat in modelele de top.

iPhone XS ar fi avut Precomenzi MICI la Apple

iPhone XS nu are cerere chiar atat de buna, insa iPhone XS Max e o cu totul alta poveste, foarte multi dintre clientii celor de la Apple optand pentru modelul cu ecran mai mare multumita noutatilor serioase pe care le aduce. China este deasemenea una dintre tarile in care acest model s-a vandut foarte bune, suportul dual-SIM, ecranul foarte mare, si celelalte noutati convingand chinezii sa aleaga iPhone XS Max, in ciuda faptului ca are un pret mare de vanzare.

“There is strong Chinese demand thanks to the gold casing, dual-SIM, and large display. The XS Max average shipping time is shorter than the 2H17 iPhone X (1–2 weeks vs. 2–3 weeks), which we think is due to supply improvements. We maintain our forecasts that the XS Max will account for 25–30% of 2H18 new iPhone model shipments.”

iPhone XS si iPhone XS Max urmeaza sa insumeze cam 40% din vanzarile totale de modele noi ale iPhone in 2018, iPhone XR urmand a insuma singur celelalte 60 de procente, ceea ce este perfect normal. iPhone XS si iPhone XS Max vor fi foate cautate in cursul lunii octombrie, dupa care interesul se va schimba spre iPhone XR, iar compania Apple are estimate vanzari de 75 – 80 de milioane de unitati pentru noile modele doar in cele 3 luni si jumatate din 2018.