Huawei MATE 20: OFICIAL, Functia ce DISTRUGE Concurenta

Huawei MATE 20 are in mod oficial confirmata o functie majora care va distruge concurenta in segmentul Android, si va pune probleme foarte mari pentru iPhone.

Huawei MATE 20 Functia DISTRUGE Concurenta

Huawei MATE 20 are confirmata de catre compania Huawei o functie care va transforma seria intr-una extrem de importanta pentru industria telefoanelor mobile, ea urmand a le da mari batai de cap competitorilor. Mai exact, pentru seria Huawei MATE 20 a fost confirmata implementarea unei camere triple care este pozitionata in forma de patrat, insa nu se stie sigur daca doar versiunea Pro o va avea disponibila, sau si versiunea standard o va contine.

Huawei MATE 20 va avea prin functia de inregistrare de poze si clipuri video ceva ce foarte multa lume va dori sa aiba in propriul smartphone, iar asta pentru ca Huawei P20 Pro are cea mai buna camera de smartphone in acest moment. Huawei MATE 20 urmeaza sa aiba o camera noua, care va veni cu senzori de imagine imbunatatiti in comparatie cu cei oferiti pentru seria P20, deci ar trebui sa mentina compania in top in ceea ce priveste calitatea pozelor si clipurilor video.

Huawei MATE 20: OFICIAL, Functia ce DISTRUGE Concurenta

Huawei MATE 20 Functia DISTRUGE Concurenta 1

Huawei MATE 20 ar urma sa aiba, cel putin in versiunea Pro, o camera tripla formata dintr-un senzor de imagine de 40 de megapixeli, unul monocrom de 20 de megapixeli, si unul telephoto de 8 megapixeli, acesta avand zoom optic de pana la 3x. In versiunea standard, senzorul principal al Huawei MATE 20 ar putea avea doar 12 megapixeli, restul specificatiilor urmand a fi neschimbate, dar deocamdata vorbim despre zvonuri, nu despre informatii 100% sigure.

Huawei MATE 20 nu va veni doar cu noi camere mai bune, ci si cu noul chip Kirin 980, care a fost confirmat deja ca fiind inferior celui A12, cel putin in testele de performante care masoara puterea de procesare. Huawei MATE 20 va avea totusi o baterie de 4000 mAh in versiunea standard, si una de 4400 mAh in cea Pro, asa ca va fi interesant de vazut care vor fi noutatile finale pe care urmeaza sa le ofere noua serie de telefoane a chinezilor.