Prima Pagina Instagram Instagram: Update-ul Nou Lansat pentru Telefoane

Instagram: Update-ul Nou Lansat pentru Telefoane

0

Instagram functii iphone android

Instagram este cea mai mare platforma de partajare de poze, in afara Facebook, iar in cursul noptii trecute compania care o administreaza a lansat o actualizare menita sa imbunatateasca experienta de utilizare oferita utilizatorilor din lumea intreaga.

Instagram vorbeste in lista de actualizari ale aplicatiei despre noul IGTV care are menirea de a le permite utilizatorilor sa incarce clipuri video de durata lunga in cadrul platformei. IGTV este oferita ca o aplicatie separata pentru cei care doresc sa vada clipurile video ale prietenilor, sau sa incarce altele proprii.

  • Introducing IGTV, a new space for watching long-form, vertical video from your favorite Instagram creators.
  • It’s built for how you actually use your phone, so videos are full screen and vertical.
  • IGTV videos aren’t limited to one minute, which means you can see more of your favorite content.
  • Watch videos from creators you already follow and others you might like.
  • Discover new creators and follow them right from IGTV to see more.

Acelasi changelog a fost publicat de catre compania Facebook si petnru versiune anterioara a Instagram, aplicatia fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Articolul anteriorYouTube si noul Update Oferit pentru Aplicatia Telefoanelor
Urmatorul articoliPhone XS are Viteze de Internet MULT mai BUNE decat iPhone X
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.