iPhone XS are Viteze de Internet MULT mai BUNE decat iPhone X

iPhone XS vine cu viteze de internet care sunt net superioare celor ce sunt oferite de catre iPhone X, diferenta fiind uriasa multumita avansului tehnologic din 2018.

iPhone XS Viteza Internet BUNA iPhone X

iPhone XS a trecut recent printr-o serie de teste pentru a i se verifica noul modem care promite sa ofere viteze de navigare pe internet care ating 1 Gbps, iar promisiunile companiei Apple nu dezamagesc, inca. Primele teste facute pentru noul modem al iPhone XS confirma faptul ca vitezele de navigare pe internet sunt duble in comparatie cu cele oferite de catre iPhone X in cursul anului trecut, cel putin in cazul operatorilor din SUA.

iPhone XS de 2 ori mai rapid decat iPhone X in testele privind viteza de navigare pe internet reprezinta o evolutie majora pentru compania Apple, care a fost mereu in urma concurentei din acest punct de vedere. Apple a adaugat suport 4×4 MIMO pentru telefoanele din seria iPhone XS, ceea ce iPhone X nu prea avea, iar acum se pare ca telefoanele incep sa ajunga la un nivel foarte apropiat de cel pe care-l au telefoanele Android.

iPhone XS are Viteze de Internet MULT mai BUNE decat iPhone X

iPhone XS Viteze Internet BUNE iPhone X

iPhone XS vine cu 4×4 MIMO, in timp ce seriile iPhone 8 si iPhone X au 2×2 MIMO, la fel ca iPhone XR, deci utilizatorii modelelor mai scumpe de anul acesta se vor bucura de o imbunatatire serioasa pentru experienta de a naviga pe internet. Mai mult decat atat, iPhone XS si iPhone XS Max beneficiaza de suport pentru tehnologiile QAM si LAA, impreuna cu alte noi tehnologii radio, toate avand menirea de a imbunatati radical experienta de navigare pe internet.

iPhone XS si iPhone XS Max sunt pozitionate foarte bine in acest test, insa ceea nu stim in momentul de fata este daca modelul, sau modelele, testate au modem de la Qualcomm, sau de la Intel. Exista o diferenta uriasa intre cele doua tipuri de modem-uri, iar in Romania va ajunge cel de la Intel, care in mod teoretic este inferior din punct de vedere tehnologie fata de cel al Qualcomm, asa ca ramane de vazut ce vom primi in Romania.