Samsung GALAXY S10: Ecranul UIMITOR CONFIRMAT

Samsung GALAXY S10 are noul ecran uimitor confirmat in premiera inaintea lansarii, doua schimbari surprinzatoare fiind dezvaluite pentru fanii Samsung.

Samsung GALAXY S10 Ecran CONFIRMAT

Samsung GALAXY S10 are noul ecran uimitor confirmat astazi de un prim test de performante care dezvaluie cam ce se ascunde in telefonul pe care Samsung il are in plin proces de dezvoltare in laboratoarele sale. In imaginea de mai jos puteti vedea un test facut pentru a se vedea cat de bine are implementate Samsung GALAXY S10 in Android 9 standardele web pentru redarea website-urilor accesate de catre utilizatori, inclusiv un punctaj.

Samsung GALAXY S10 nu are dezvaluite prina cest test adevaratele performante pe care compania Samsung le va oferi cu chip-urile Qualcomm Snapdragon 855, si Exynos 9820, dar aflam totusi ceva despre noul ecran. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba un ecran cu rata de aspect 19:9, mai mare decat cea de 18.5:9 a Samsung GALAXY S9, rezolutia de baza fiind deasemenea crescuta de la 846 x 412 pixeli la 869 x 412 pixeli, deci in inaltime.

Samsung GALAXY S10: Ecranul UIMITOR CONFIRMAT

Samsung GALAXY S10 Ecran CONFIRMAT 1

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa vina cu un ecran care este mai inalt decat cel din Samsung GALAXY S9, iar asta inseamna ca fie marginile ecranului vor fi mai subtiri, fie telefonul in sine va fi mai mare. Samsung GALAXY S10 a fost zvonit a fi pregatit de catre compania Samsung cu un ecran care este mai mare decat cele din actualele modele, si are margini mai mici in jurul sau, iar acest prim test de performante nu poate decat sa confirme acest lucru.

Samsung GALAXY S10 este recunoscut in acest test cu identificatorul SM-G405F, unul pe care l-am vazut asociat in trecut cu noul smartphone al companiei Samsung, deci detaliile par sa fie cat se poate de reale. Samsung GALAXY S10 va fi lansat de catre cei de la Samsung undeva in cursul primaverii anului viitor, probabil dupa o prezentare ce urmeaza sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2019, acolo unde sunt de obicei prezentate modelele din aceasta serie.