iOS 12 Jailbreak a fost Facut pentru Versiunea Finala

iOS 12 jailbreak a fost deja facut pentru versiunea finala a sistemului de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, Apple nereusind sa blocheze exploit-urile.

iOS 12 Jailbreak final

iOS 12 jailbreak a fost deja facut pentru versiunea finala a sistemului de opeare al celor de la Apple, dar asta n-ar trebui sa mai surprinda pe nimeni, avand in vedere modul in care s-au desfasurat lucrurile. iOS 12 a avut diverse demonstratii ale faptului ca poate fi exploatat, aproape fiecare versiune beta fiind jailbroken pe iPhone si iPad de catre hackeri.

Acum, cea mai recenta demonstratie a unei solutii de iOS 12 jailbreak vine de la Yalu, celebra echipa de hackeri care a reusit in trecut sa lanseze chiar o solutie publica pentru iPhone si iPad. Cei de la Yalu s-au laudat si cu faptul ca iOS 12 a fost foarte usor de spart, semn ca Apple nu s-a grabit sa repare vreuna dintre vulnerabilitatile exploatate pana acum.

iOS 12 Jailbreak a fost Facut pentru Versiunea Finala

iOS 12 a fost prezentat de catre unii ca fiind mult mai bine securizat de catre compania Apple, si ca asta ingreuneaza dezvoltarea solutiilor de jailbreak, dar realitatea e diferita. Dupa cum puteti vedea deja din clipul video de mai sus, nu e chiar atat de greu sa faci jailbreak pentru sistemul de operare al celor de la Apple, insa deocamdata totul este privat.

iOS 12 jailbreak nu va fi lansat in mod public prea curand pentru iPhone si iPad de catre hackeri, acestia tinandu-si exploit-urile pentru cercetarea ulterioara a sistemului de operare. Exista totusi sansa ca prin noiembrie – decembrie sa avem o solutie de jailbreak publica pentru iOS 12, insa nu va bazati prea mult pe aparitia ei, pentru a nu fi dezamagiti.