Fortnite: AMENINTARE cu MOARTEA pentru un Tanar de 11 ani

Fornite a fost sursa unei amenintari cu moartea facuta impotriva unui copil de doar 11 ani, iata ce a provocat un gest atat de extrem indreptat impotriva sa.

Fortnite AMENINTARE MOARTEA Tanar

Fortnite putea sa ii aduca moartea unui tanar in varsta de doar 11 ani, iar asta deoarece un barbat in varsta de 45 de ani a amenintat ca il omoara dupa ce a pierdut in fata copilului, in cel mai popular joc actual. Vorbim despre un barbat din New York, care se pare ca e atat de dependent de acest joc incat a decis ca este o idee buna sa ameninte cu moartea un copil in varsta de doar 11 ani, care s-a dovedit a fi mai bun decat el in jocul Fortnite.

Fortnite i-a adus acestui barbat un mandat de retinere, dupa ce l-a amenintat pe tanar ca-l va vizita acasa si-l va ucide, desi cel mai probabil nici nu avea habar unde locuia respectivul tanar. Amenintarile barbatului au fost facute prin mesaje text si mesaje vocale trimise, cel mai probabil, prin platforma Fortnite, iar desigur ca politia a intervenit in acest caz inainte ca barbatul sa arate de ceea ce este in stare sa faca, lucrurile putand deveni grave foarte rapid.

Fortnite: AMENINTARE cu MOARTEA pentru un Tanar de 11 ani

Fortnite este un joc in care mandria se combina cu pasiunea si uneori se poate ajunge in situatii in care jucatorii depasesc limitele normalului pentru a ameninta cu moartea persoane cu varste fragede. Desigur ca s-a ajuns in unele cazuri si la violenta fizica din cauza jocurilor, nu neaparat Fortnite, ci o varietate de altele, si sunt sigur ca multi dintre voi cunoasteti situatii de cand erati tineri, iar jocurile din salile de internet puteau duce la certuri, sau batai.

“A MAN has been arrested for threatening to shoot an 11-year-old boy after losing to him in the video game Fortnite. Michael Aliperti, 45, of Long Island in New York, threatened to go to the child’s home and harm him after a fiery gaming session, Suffolk County Police Chief Stuart Cameron said. Aliperti was arrested Tuesday on charges of aggravated harassment and acting in a manner to injure a child.”

Fortnite i-a adus de aceasta data americanului o cautiune in valoare de 2500 de dolari pentru a fi eliberat de catre politie, un proces penal, si cel mai probabil monitorizare pentru o lunga perioada de timp. Desigur ca acesta este, cel mai probabil, doar unul dintre incidentele care se intampla in jocul Fortnite, iar asta pentru ca e foarte posibil ca multi alti jucatori sa se certe intre ei, si sa se ameninte in tot felul de situatii din gameplay.