iPhone XS/Max – SPECIFICATIILE Bateriilor Dezvaluite

iPhone XS si iPhone XS Max au confirmate astazi specificatiile noilor baterii pe care compania Apple le-a inclusi, iata ce capacitate ofera telefoanele.

iPhone XS xs Max specificatii baterii

iPhone XS si iPhone XS Max au dezvaluite specificatiile bateriilor noi incluse de catre compania Apple, la doar o zi dupa ce primele review-uri ale noilor telefoane au fost publicate de catre jurnalisti din intreaga lume. Conform celor care au reusit sa testeze iPhone XS si iPhone XS Max inaintea lansarii, telefoanele au baterii cu capacitate de 2658 mAh, si respectiv 3176 mAh, ambele avand capacitate diferita fata de seria iPhone 8 si iPhone X.

iPhone XS are o baterie cu 58 mAh mai mica decat cea folosita de catre compania Apple in iPhone X, in timp ce iPhone XS Max are o baterie cu 483 mAh mai mre decat cea integrata de catre Apple in iPhone 8 Plus. Practic, iPhone XS vine cu un minus pentru capacitatea bateriei, in timp ce iPhone XS Max vine cu un mare plus, iar daca pentru al doilea schimbarea e normala, pentru primul e ciudat ca se foloseste o baterie care are capacitate mai mica.

iPhone XS/Max – SPECIFICATIILE Bateriilor Dezvaluite

iPhone XS si iPhone XS Max vin cu un nou chip A12 Bionic special creat de catre cei de la TSMC pentru Apple folosind un proces de fabricatie de 7nm, net superior celui utilizat pentru actualul chip A11 Bionic. Compania Apple sustine ca noul chip din iPhone XS si iPhone XS Max este gandit pentru a administra mult mai eficient energia din baterie, si pentru a consuma mai putina in timpul folosirii telefoanelor, autonomia bateriei raportata de catre revieweri fiind surprinzator de buna.

iPhone XS si iPhone XS Max vin cu baterii de capacitate diferita, insa ambele urmeaza sa ofere autonomie mai buna decat iPhone X, primul cu 30 de minute, al doilea cu o ora si jumatate, asa ca utilizatorii se bucura in final de imbunatatiri. Acestea fiind spuse, iPhone XS si iPhone XS Max vor fi lansate in Romania pe 28 septembrie, iar daca sunteti interesati, le gasiti acum in Romania in aceasta pagina, si aceasta pagina, in curand pentru cumparare.