Huawei MATE 20: Functia in PREMIERA la care Apple NU s-a GANDIT

Huawei MATE 20 are implementata in premiera o functie la care nici macar compania Apple nu s-a gandit pentru a o oferi utilizatorilor de telefoane iPhone.

Huawei MATE 20 premiera apple gandit

Huawei MATE 20 a avut versiunea Pro prezentata ieri in noi imagini, care confirma ca e o copie a iPhone XS si Samsung GALAXY S9, insa impreuna cu ele au aparut in imagini si Firebuds, clonele AirPods ale celor de la Huawei. Pentru ca lansarea ultimelor doua modele de telefoane din seria Huawei MATE 20 se apropie, iata ca vine si o informatie noua privind o premiera interesanta pe care telefoanele urmeaza sa o ofere pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Huawei MATE 20 urmeaza sa aiba integrata o functie care va permite incarcarea wireless a castilor fara fir FireBuds, iar imaginea de mai jos este cat se poate de sugestiva privind modul in care ar urma sa fie oferit totul. Huawei MATE 20 va fi lansat impreuna cu Firebus 2 Pro, iar carcasa acestora ar urma sa poata fi plasata pe carcasa telefoanelor pentru incarcare wireless rapida din bateriile de peste 4000 mAh pe care le vor avea smartphone-urile noi.

Huawei MATE 20: Functia in PREMIERA la care Apple NU s-a GANDIT

Huawei MATE 20 premiera apple gandit 1

Huawei MATE 20 urmeaza sa fie primul smartphone care sa ofere o asemenea functionalitate pentru utilizatori, daca nu ma insel, iar asta in conditiile in care s-a zvonit ca si Apple ar urma sa ofere asa ceva. Totusi, Huawei MATE 20 va avea intai aceasta functionalitate, iar asta desi Firebuds 2 Pro vor putea fi incarcate inclusiv printr-un port USB-C, in aceasta situatie incarcarea durand 2 ore, deci prin wireless procedura ar trebui sa dureze cu o ora mai mult.

Huawei MATE 20 urmeaza sa aiba un nou chip Kirin 980, plus o camera tripla, cu forma patrata, montata in carcasa, cei de la Huawei avand planuri destul de interesante pentru noua serie de smartphone-uri. Aceasta privind incarcarea wireless a castilor Firebuds este printre cele care vor fi promovate de catre chinezi impreuna cu seria Huawei MATE 20, iar dupa integrarea in aceste telefoane, sunt sigur ca ea va ajunge si in alte modele de smartphone-uri.

4 COMENTARII