Huawei MATE 20 PRO: EXCLUSIV, Noi IMAGINI cu Telefonul

Huawei MATE 20 PRO are prezentate astazi noi imagini care arata design-ul radical modificat pe care compania Huawei l-a pregatit pentru acest model de smartphone.

Huawei MATE 20 PRO IMAGINI Telefon

Huawei MATE 20 PRO are astazi parte de o dezvaluire foarte clara a noului design pe care urmeaza sa il aiba, si este confirmat faptul ca urmeaza sa fie o clona care copiaza atat iPhone XS, cat si Samsung GALAXY S9. Puteti observa ca Huawei MATE 20 PRO urmeaza sa aiba un decupaj generos in partea superioara a ecranului, ca la iPhone XS, dar si ecran curbat spre marginile exterioare ale carcasei, ca la Samsung GALAXY S9, deci e clar de unde a copiat Huawei.

Huawei MATE 20 PRO este o clona ce reprezinta combinarea design-urilor iPhone XS si Samsung GALAXY S9 pentru ca vorbim si despre implementarea unei copii a Face ID, Huawei reusind intr-un final sa cloneze camera 3D a Apple. Spre deosebire de Apple si Samsung, cei de la Huawei par sa fi ales sa implementeze deasemenea un ecran destul de mare Huawei MATE 20 PRO, iar in imagini pare sa aiba o forma neobisnuita, cam ca a Samsung GALAXY Note 9.

Huawei MATE 20 PRO: EXCLUSIV, Noi IMAGINI cu Telefonul

Huawei MATE 20 PRO IMAGINI Telefon 1

Huawei MATE 20 PRO a fost initial anuntat ca fiind pregatit pentru lansare cu un ecran care are diagonala de 6.9 inch, insa acest lucru a fost infirmat de alte imagini cu meniul de setari, ce sugerau integrarea unui ecran cu o diagonala mai modesta, 6.3 inch. In momentul de fata nu se stie sigu ce fel de ecran va avea Huawei MATE 20 PRO, insa in baza imaginilor de mai sus, e destul de clar ca diagonala va fi de minim 6.3 inch, cel mai probabil mult mai mare.

Huawei MATE 20 PRO a fost programat pentru lansare de catre compania Huawei pentru data de 16 octombrie, inclusiv modelul Huawei MATE 20 urmand a fi prezentat la acea data de catre chinezi. Stim sigur ca Huawei MATE 20 PRO va avea o camera tripla, in forma patrata, ca va avea un chip Kirin 980, dar poate si un cititor de amprente integrat in ecran, alte detalii sigure nefiind in momentul de fata cunoscute in legatura cu telefonul.