PRIMA Dezasamblare pentru iPhone XS a fost Facuta

iPhone XS are prima dezasamblare facuta pentru a ni se arata ce se ascunde in interiorul carcasei, secretele telefonului fiind prezentate in detaliu.

iphone xs dezasamblare olanda

iPhone XS nu a fost inca lansat oficial de catre compania Apple, insa avem totusi prima dezasamblare facuta pentru telefon, iar in clipul video de mai jos o puteti vedea. Olandezii au desfacut un iPhone XS al companiei Apple, iar primul lucru observat este adezivul suplimentar care tine ecranul lipit de carcasa, diverse alte zone fiind deasemenea acoperite de el pentru a asigura certificarea IP68.

iphone xs dezasamblare baterie

Apple a aplicat deasemenea alte masuri pentru a asigura impermeabilitate pentru iPhone XS, si rezistenta mai buna la praf, iar toate aceste lucruri erau de asteptat pentru telefon. Separat de asta, iPhone XS are o baterie in forma literei L care are o singura celula, in loc de doua precum la iPhone X, aceasta fiind cea mai mare schimbare observata in interiorul carcasei.

PRIMA Dezasamblare pentru iPhone XS a fost Facuta

iPhone XS are deasemenea o baterie cu capacitate de 2568 mAh, exact precum ne-au spus autoritatile din China, iar separat de asta, nu se vede nimic radical schimbat fata de anul trecut. Desigur ca abia cand va iesi o dezasamblare a celor de la iFixIt vom afla mai multe detalii, insa e putin probabil ca ei sa descopere alte lucruri ascunse in interiorul iPhone XS.

iphone xs dezasamblare complet

iPhone XS este un iPhone X care are o baterie mai mica, un nou procesor mai mare, o camera mai buna, si alte cateva schimbari, insa inc ea mai mare parte telefoanele sunt la fel. Pentru ca vorbim despre un telefon dintr-un categorie S, e normal sa existe putine schimbari in raport cu seria anterioara, compania Apple stiind ca asta va „intrista” unii fani.

Articolul precedentATENTIE: CAND se Testeaza RO-ALERT in Bucuresti
Articolul următoriPhone XS la Vodafone: CAND Incep Precomenzile
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.