AirPower: Motivele pentru care Lansarea a fost AMANATA

AirPower a disparut complet de pe website-ul Apple impreuna cu iPhone X, iar acum aflam si adevaratele motive din cauza carora lansarea a fost amanata de catre Apple.

airpower motive lansare amanata

AirPower este celebrul pad de incarcare wireless pe care Apple l-a prezentat ca fiind capabil sa incarce iPhone, Apple Watch si AirPods imultan, la o viteza destul de buna. Apple a prezentat AirPower anul trecut, si a anuntat ca va fi lansat undeva prin 2018, insa realitatea este ca produsul nu va ajunge prea curand, sau poate chiar vreodata, pe piata.

Se pare ca principala problema a AirPower sta in faptul ca bobinele care trebuie sa furnizeze wireless energia pentru inrcare, se supraincalzesc in timpul folosirii. Problema este cu modul in care a fost gandit sistemul de incarcare wireless, acele bobine incalzindu-se extrem de mult, atat de mult incat produsul in sine nu poate fi folosit de catre utilizatori.

AirPower: Motivele pentru care Lansarea a fost AMANATA

Design-ul AirPower a fost analizat de catre unii ingineri dupa prezentare, acestia au spus ca nu poate fi disipata caldura bobinelor, iar acest lucru se dovedeste a fi adevarat. Apple a avut cel mai probabil idei pentru a rezolva aceasta problema, insa e destul de clar faptul ca ele n-au functionat, iar acum nimeni nu stie in ce stadiu e produsul, dar e clar ca nu e aproape de lansare.

“What I’ve heard, third-hand but from multiple little birdies, is that AirPower really is well and truly fucked. Something about the multi-coil design getting too hot — way too hot. Last year Apple was apparently swayed by arguments that they could figure out a way to make it not get hot. They were, clearly, wrong. I think they’ve either had to go completely back to the drawing board and start over with an entirely different design, or they’ve decided to give up and they just don’t want to say so.”

AirPower a disparut complet si din website-ul celor de la Apple impreuna cu iPhone X, pagina acestui model al iPhone fiind si singura in care mai existau informatii cu privire la el. Avand in vedere ca AirPower a fost eliminat complet de Apple din website-ul sau, e destul de clar ca e foarte posibil ca produsul sa nu mai fie vreodata lansat de catre americani.