Prima Pagina iPhone XS Apple te Invata sa Folosesti NOILE Functii ale iPhone XS

Apple te Invata sa Folosesti NOILE Functii ale iPhone XS

0

apple noi functii iphone xs

Apple a publicat in cursul noptii trecute un tutorial video in care incearca sa te ajute sa inveti cum sa folosesti cele mai noi si mai interesante functii disponibile pentru iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR. In clipul video de mai jos puteti vedea tutorialul creat de catre cei de la Apple, acolo fiind detaliate din Apple Park toate functiile noi implementate in telefoane.

De la ajustarea manuala a efectului bokeh pentru pozele facute cu iPhone XS, si pana la crearea de caractere memoji, cei de la Apple prezinta absolut toate noutatile importante. Acest tutorial video ii ajuta pe utilizatori sa descopere cum vor putea folosi noile telefoane dupa ce le vor cumpara, asa ca vorbim despre o idee fost initial aplicata anul trecut.

Articolul anteriorGoogle Photos: Cea mai TARE Functie Luata din Telefoane
Urmatorul articolIPHONE XS/MAX – CAT DE USOR SE INDOAIE ? VIDEO
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.