Samsung GALAXY X: EXCLUSIV, SECRETUL din Europa

Samsung GALAXY X are dezvaluit un secret european care confirma nu doar lansarea, ci si o surpriza pe care compania Samsung ne-o pregateste pentru aparitia telefonului.

Samsung GALAXY X SECRET Europa

Samsung GALAXY X este primul smartphone pliabil pe care compania coreeana urmeaza sa il lanseze pe piata in urmatoarele luni, denumirea sa putand fi Samsung GALAXY F, dar deocamdata nu exista dovezi clare ale acestui lucru. Totusi, astazi aflam despre un secret descoperit in Europa pentru urmatorul model e smartphone, mai exact Samsung inregistrand ca marca motto-ul sub care va promova Samsung GALAXY X dupa lansarea sa oficiala.

Samsung GALAXY X urmeaza sa fie promovat de catre compania Samsung cu motto-ul The Future Unfolds, facand referire clara la faptul ca acesta va fi un smartphone pliabil, ceva ce nu exista deocamdata. Compania coreeana a inregistrat aceasta marca in Europa pentru a acoperi o varietate de produse electronice, de la smartphone-uri, la tablete, lampi LED, uscatoare de part, si altele, iar Samsung GALAXY X desigur ca intra in aceasta categorie de produse.

Samsung GALAXY X: EXCLUSIV, SECRETUL din Europa

Samsung GALAXY X are in mod intens pregatita lansarea de catre compania Samsung in momentul de fata, telefonul fiind aproape finalizat pentru a fi lansat, iar un nunt privind aparitia sa ar putea fi facut chiar in octombrie. In ciuda acestui lucru, e destul de putin probabil ca Samsung GALAXY X sa fie lansat pana prin ianuarie 2019, iar asta mai ales ca Huawei a anuntat ca nu va lansa un smartphone pliabil pana in iunie 2019, desi intentiona sa lanseze unul in 2018.

“Samsung a solicitat ieri protecția mărcii “The Future Unfolds” de la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietatea Intelectuală EUIPO. În multe privințe, acesta este un motto foarte potrivit pentru unul dintre primele telefoane din lume cu afișaj pliabil.”

Samsung GALAXY X este asteptat pentru lansare cu un ecran pliabil, un chip Qualcomm Snapdragon 845, sau 855, macar 6 GB de memorie RAM, o camera, cel putin, duala, un ecran principal de 7 inch, si inca unul de 4.5 inch. In ceea ce priveste pretul Samsung GALAXY X, este de asteptat ca noul model de smartphone pliabil sa coste undeva pe la 1700 – 2000 de dolari, o suma extrem de mare, dar care aduce si foarte multe inovatii pentru consumatori.